Escape room i Västerås

Svetsa samman teamet mellan fyra väggar!

Dörren stängs och ni har 60 minuter ska ni lösa uppdragen där ni behöver kunna tänka utanför boxen och prestera under press. Klarar ni utmaningen? Escape Room i Västerås är spännande och teambuildande!
Visar 1-4 av 4 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-4 av 4 träffar

Mer om Escape Room i Västerås

Om du letar efter en rolig, nervkittlande och teambuildande aktivitet så har du hittat rätt! Escape room passar perfekt för dig som vill utmana kollegorna, sätta kompisarna på prov eller bara ha en härlig aktivitet med familjen. Denna grupputmaning går ut på att ni blir inlåsta i ett rum och får uppdrag som ni måste lösa innan tiden går ut. Förutom att tänka logiskt och ha ett bra samarbete är det fördelaktigt om ni har förmågan att tänka utanför boxen. Klarar ni av att prestera under tidspress? Det återstår att se när ni besöker Escape room i Västerås.

Vad är Escape Room?

Idén till denna grupputmaning kommer från ett dataspel med namnet Escape Room. Aktiviteten har blivit väldigt populär och idag finns det arrangörer över hela Sverige. Vissa är i uppbyggda miljöer i form av olika rum med tillhörande uppdrag medan andra är flexibla och kan genomföras hemifrån eller i en annan lokal. Oavsett vilken variant ni väljer är det bra att ha olika kompetenser i gruppen och att vara duktiga på att kommunicera för att lyckas med ett framgångsrikt samarbete.

Escape Room i Västerås

Som vi tidigare nämnt finns denna aktivitet över hela landet och i Västerås finns flera arrangörer. Det går att genomföra både utomhus och inomhus. Om du vill anpassa aktiviteten eller har frågor är du varmt välkommen att höra av dig till respektive arrangör.

Olika typer av Escape Rooms

Varje utmaning byggs upp runt en viss bakgrundshistoria och uppdragen ingår i samma tema. Här är några exempel på Escape rooms i Västerås:

  • Ta tillbaka kontrollen över ert företag: Ett gäng hackare har tagit över ert företag inklusive servrar och känsla filer. Nu är det ert uppdrag att förhindra en katastrof om hackare inte får sin vilja igenom och därmed kommer att radera allt. Ni har 60 minuter på er!
  • Strålningsmysteriet: För er som föredrar att aktivera i er utomhus är detta perfekt. Strålningen begränsar er inom ett visst område och ni måste nu undersöka platsen grundligt och bedöma hur farligt detta är för allmänheten. Gruppen måste nu samarbeta för att göra en hållbar plan.
  • Escape games: En flexibel variant som är passar utmärkt för barn och ungdomar. Här får du allt du behöver för att själv kunna arrangera en rolig aktivitet på hemmaplan eller valfri plats. Här krävs kunskaper inom matematik, språk, logik och inte minst samarbete!


Vem passar Escape Room för?

Oavsett om du letar efter en aktivitet att göra med kollegorna, familjen eller vännerna så är Escape Room ett utmärkt val. Som du kan läsa i exemplen ovan finns olika varianter och det går att anpassa efter era förutsättningar såsom ålder, plats och gruppens storlek. Är ni redo att ta er an utmaningen? Lycka till!

Jämför aktiviteter