Visar 1-20 av 36 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 36 träffar
1
2

Mer om musik, sång och teater

Vad passar väl bättre som roligt inslag vid ett event än något med dans, musik och teater? På en möhippa kan man till exempel låta bruden spela in en skiva, kanske till en känd sång men med ny text som passar just henne. På svensexan kan man prova på improvisationsteater och låta brudgummen agera som aldrig förr. Även vid olika företagsevent som en kick off eller konferens är aktiviteter inom musik, dans och teater uppskattade. Varför inte spela in en skiva med hela företaget, gå på teater eller köra improvisation som en del av teambuildingen.

Musik

Musik har många olika påverkan på personer. Många blir glada av musik och att sjunga, vissa blir avslappnade och andra vill dansa när man hör musik. Att låta sig vara kreativ och spela in en skiva med vännerna eller kollegorna är ofta väldigt roligt och utmanande. För den som inte vill spela in låten kan ni sjunga körsång tillsammans eller gå på karaoke med företaget. Karaoke är roligt och kul att göra med sina vänner. Då sjunger man texten till färdiginspelade låtar.

Teater

Antingen kan man gå och titta på olika teaterföreställningar eller så kan man helt enkelt agera själv. Att prova på improvisationsteater är roligt och utmanande. Tänj på dina gränser, bjud på dig själv och improvisera. Kanske tillsammans med dina vänner eller dina kollegor på arbetet. Att bjuda på sig själv tillsammans med andra vidgar dina vyer och skapar en starkare vi-känsla i en grupp.

"När vi hade möhippa för min syster, var en programpunkt att hon skulle spela in en låt i studio. Resten av möhippegänget sjöng med i refrängen och det blir väldigt roligt och lyckat. På hennes bröllop spelade vi upp låten så alla fick höra den. Visst var det några sura toner, men det hör ju bara till!"

Körsång

Om ni är intresserade av att sjunga tillsammans kan ni gå på körsång. Det kan vara en engångs aktivitet till er teambuilding eller kick off eller något som ni gör flera gånger på jobbet. Att sjunga tillsammans kan bidra till bättre gemenskap och vi-känsla.

 

musik dans, teater

Mer inom området
Jämför aktiviteter
Prova på improvisationsteater!

Göteborgs Improvisationsteater kan bli ett stimulerande inslag på företagets temadag eller som underhållning på er konferens. Kontakta oss så skräddarsyr vi något som passar just era önskemål.

Läs mer