Filtrera efter
Sång
Plats
Visa alla filter
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-14 av 14 träffar
Annonser

Populära platser

Reportage inom Sång

Mer om sångaktiviteter

Är det något som verkligen alla kan göra, så är det att sjunga. Det behöver inte betyda att det låter bra, men försöka kan alla! Visst kan instrument och teknik förbättra sångupplevelsen, men vill du dyka ner i en ny hobby så kanske sång är något för dig? Det enda instrument du verkligen behöver är kroppen . Det kan dock vara lite svårt att komma igång med sången ibland, därför rekommenderar vi att du provar på en sångaktivitet för att introduceras till ämnet.

Därför ska du prova på en sångaktivitet

Det finns en stor spridning bland sångaktiviteter, allt för att du ska hitta något som passar just dig och dina vänner. Många företag erbjuder körsång till sina medarbetare, och det räknas som avdragsgill friskvård. Detta visar på att sång inte bara är en rolig aktivitet, utan även bra för hälsan. Forskare menar på att det till och med kan öka oxytocin- nivåerna i kroppen, vilket påverkar välmåendet positivt. 

Är körsång inget för dig så kanske du alltid drömt om att spela in din egna musikvideo? Nu kan du äntligen leva ut din dröm och spela in din musikvideo i en riktig studio. Du kan sedan köpa med dig din egna cd och spara som minne eller ge bort till någon speciell. Ska du anordna en middag och söker efter rolig middagsunderhållning? Vilken tur att det då finns sångaktiviteter som Sing A Long och musikquiz där ni tillsammans får sjunga, gissa låtar och skratta. 

Vad gör man på en sångaktivitet?

Med den stora spridningen på sångaktiviteter så finns det något för alla. Här ser du några exempel på vad som kan erbjudas:

  • Körsång med kollegorna
  • Spela in en egen musikvideo och cd
  • Piffa upp middagsbjudningen med Sing A Long
  • Musikquiz
  • Prova på företagets alldeles egna Körslaget med professionella körledareVem kan gå?

Vem som helst! Vissa aktiviteter är anpassade efter privatpersoner, andra till större grupper med vänner eller kollegor. Det finns även flera arrangörer som specialiserat sig på att erbjuda företagslösningar, där hela arbetsplatser kan ta del av deras körträffar. Om ni anordnar en möhippa eller svenssexa så passa på att boka in sång på schemat som garanterat kommer ge ett gott skratt. 

Vilken ska jag välja?

Eftersom en del sångaktiviteter är utformade för ett visst antal deltagare så kan du börja där - vill du utvecklas individuellt, hitta på något med ett gäng vänner eller dra med hela jobbet på sång? Vidare kan de flesta arrangörer anpassa innehållet, så att du själv får välja den typ av musik som låter bäst i dina öron.