Visa aktivitet.se som: Mobil
Visar 1-20 av 29 träffar
Visar 1-20 av 29 träffar
12

Ta med vänner eller kollegor på en seglingstur och njut av att komma ut på sjön. Segling arrangeras som både avslappnande och fartfylld aktivitet beroende på vad du är ute efter. Du kan välja att lära dig hur man seglar och vara aktiv under seglingsturen tillsammans med skepparen. Eller så väljer du att bara hänga på med andra sköter jobbet. Att segla är otroligt harmoniskt och det finns alltid tid för att umgås på en segelbåt. Under en aktivitet med segling får du besöka idylliska platser i skärgården och få en stor dos av friskluft. När ni är ute och seglar bjuds det ofta på något att äta. Kex och ost smakar aldrig så gott som på en segelbåt på öppet vatten.

Segling vid event

Att segla som företagsaktivitet är alltid uppskattat. Ta med era kunder på en seglats, eller bjud kollegorna på segling, kanske i samband med en konferens eller en kick off. Att göra aktiviteter tillsammans med arbetsvännerna stärker banden mellan er och bidrar till trevliga minnen och starkare vi-känsla. Segling är även en populär aktivitet vid en möhippa eller en svensexa. Avsluta eller börja möhippan med en seglats tillsammans eller åk iväg en weekend på ett segeläventyr. Oavsett i vilket samband man väljer att segla är aktiviteten alltid uppskattad och omtyckt.

Segla och upplev naturen. Dela upplevelsen med dina nära och kära, kollegor, kunder eller vänner. Njut av naturen från en segelbåt.

Segling, segla

Jämför aktiviteter
Catch & Relax
Fiska och njut!

Fiskeäventyr med Catch & Relax blir ett minne för livet. Upplev härligt fiske och vacker natur tillsammans med dina vänner eller kollegor. Tillsammans med vana fiskeguider och bra utrustning kommer ni få en upplevelse som ni sent glömmer!

Läs mer
Sailing Events
Ta med kollegorna på en företagssegling

Sailing Events i Stockholm arrangerar seglingar både för större och mindre grupper. Företag kan välja mellan olika upplägg på företagsseglingar som passar vid kundevent, kick off eller konferens.

Läs mer