Filtrera efter
Segling
Plats
Visa alla filter
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-18 av 18 träffar
Annonser

Ta med vänner eller kollegor på en seglingstur och njut av att komma ut på sjön. Segling arrangeras som både avslappnande och fartfylld aktivitet beroende på vad du är ute efter. Du kan välja att lära dig hur man seglar och vara aktiv under seglingsturen tillsammans med skepparen. Eller så väljer du att bara hänga på med andra sköter jobbet.

Att segla är otroligt harmoniskt och det finns alltid tid för att umgås på en segelbåt. Under en aktivitet med segling får du besöka idylliska platser i skärgården och få en stor dos av friskluft. När ni är ute och seglar bjuds det ofta på något att äta. Kex och ost smakar aldrig så gott som på en segelbåt på öppet vatten.

Hur kan en seglingsaktivitet se ut?

Beroende på inriktning kan en seglats se lite olika ut. Kanske vill ni svetsa ihop teamet och placerar alla i varsinn optimistjolle och lär dem segla tillsammans. Eller så hyr ni en båt med kapten och tar det lungt på däck medan ni gungar stilla fram på det sjöna blå. 

Blir ni inte alltför lätt sjösjuka är det alltid trevlig att kombinera segling med en middag ute i skärgården. Åk på en krogseglats genom kobbar och skär. Håller ni er hellre på båten finns det möjlighet att hyra in underhållning, som en trubadur eller dj som håller igång partyt hela dagen. 

Känner ni att ni vill åka på en längre tur finns det alla möjligheter att hyra kapten och båt ett längre tag. Åk ut på Östersjön och ta en tur till någon av våra grannländer. Vakna upp till det avlägsna skriet från en fiskmås och vågornas skvalp. 

Segling vid företagsevent

Att segla som företagsaktivitet är alltid uppskattat. Bjud kollegorna på segling, kanske i samband med en konferens eller en kickoff. Att göra aktiviteter tillsammans med arbetsvännerna stärker banden mellan er och bidrar till trevliga minnen och starkare vi-känsla.

Ellef varför inte ta med era kunder på en seglats. Knyt starkare relationer till era viktigaste kunder med en krogsegling i skärgården eller en privat båttur med inhyrd kapten.

Segling på möhippa eller svensexa

Fira bruden eller brudgummen genom att fira segeln. Avsluta eller börja möhippan med en seglats tillsammans eller åk iväg en weekend på ett segeläventyr. Oavsett i vilket samband man väljer att segla är aktiviteten alltid uppskattad och omtyckt.

Segla och upplev naturen. Dela upplevelsen med dina nära och kära, kollegor, kunder eller vänner. Njut av naturen från en segelbåt.