Julspelet 2023 - Till glöggminglet eller julmiddagen

Active Minds, Rikstäckande (+1 orter)
Längd
Från 45 min
Eventtyp
Aktivitet, Distansaktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse - Valfri plats (+2 starter)
Längd
Från 45 min
Eventtyp
Aktivitet, Distansaktivitet
Nästa tillfälle
Enligt överenskommelse - Valfri plats (+2 starter)
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Julspelet förpackar julens attribut i en nyskapande och rolig aktivitet som levereras i ett lättsamt tävlingsformat som passar perfekt under glöggminglet, på vägen till julmiddagen eller under julmiddagen. Julspelet är uppbyggt som en lagtävling där lagen får var sin surfplatta alternativt använder sina egna smartphones. 24 ”luckor” ska öppnas där varje lucka levererar en fråga eller ett uppdrag relaterade till kluriga, roliga, nostalgiska ”julkarameller”. Självklart är frågorna en mix av videos, musik, bilder samt text vilket skapar en modern och trevlig aktivitet. Vi rekommenderar att även inkludera några frågor som är företagsrelaterade då det skapar en rolig igenkänningsfaktor. Dessutom ger det er en chans att summera året på ett nytt och annorlunda sätt.
Laget som har samlat ihop flest poäng vinner!

Konceptet går att genomföra på fyra olika sätt:

  • Kontorsversion: Vi placerar ut 24 julinspirerade QR-koder i er lokal. Deltagarna navigerar till rätt plats och väl där scannas QR-koden för att på så sätt aktivera uppdraget eller frågan. Kan utspela sig på kontoret, lagret eller anläggningen där ni befinner er.

  • Middagsversion: Ni får en julkalender med 24 QR-koder/luckor tryckta. Under den angivna tiden ska ni scanna koderna och försöka lösa uppdragen eller besvara frågorna. Enkel att ta med sig på middagen.

  • På-vägen-version: Varför inte använda detta upplägg som ett roligt inslag under transporten till middagen. Perfekt under promenaden eller bussen till julmiddagen. När lagen navigerat till rätt platser så aktiveras uppdraget eller frågorna.

  • Digital version: Under ert digitala möte i Teams eller Zoom så delas ni upp i lag. I era breakout room ska ni gemensamt på era smartphones försöka lösa de 24 juliga uppgifterna.

Vilken version passar ert gäng?

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 starter

Enligt överenskommelse - Valfri plats

  • Aktivitet
  • Sverige

Enligt överenskommelse - Valfri plats

  • Distansaktivitet
  • Distans

Målgrupp

Syfte: Stärka relationer - dvs bra teambuilding, ha roligt, teamwork, bra tillskott och energi till julfesten
Tidsåtgång: Totalt 1-2 timmar ink intro och prisceremoni
Språk: Svenska eller Engelska

Kostnader

Pris erhålles vid förfrågan!

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Julspelet 2023 - Till glöggminglet eller julmiddagen. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner
Skriv en recension
5/5
Malin
15 sep 2021
Fantastiskt!

i valde upplägget som guidade oss från kontoret till platsen för vår julmiddag. Istället för en tråkig promenad eller dyr buss så blev det istället en perfekt transportaktivitet...

Visa hela
5/5
HR-Chef
15 sep 2021
Julspelet 2020

Stort tack. Ett perfekt inslag under vår julmiddag på kontoret! Att arrangera en interaktiv aktivitet som kändes "lagom" kan jag verkligen rekommendera! Lagom nivå och varierade...

Visa hela
5/5
Per
15 sep 2021
Business Sweden

Tack så mycket för igår, och tack för filerna vi fick. Det var väldigt kul och vi får tacka för en bra aktivitet.

Active Minds

Vi skapar unika konferensaktiviteter och möteskoncept som är engagerande, effektiva och roliga - Live Engagement helt enkelt! På Active Minds vet vi att lyckade konferenser och möten skapas genom engagerade deltagare. Vi använder pedagogik, motivation och gamification för att hjälpa...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Active Minds

Highlights