Visa aktivitet.se som: Mobil

Teambuilding 2.0 - Escape Stories Stockholm

Escape Stories
Sammanfattning
Stockholm
1,5 timmar
250 - 400 SEK
Kommande starter
Stockholm
Escape Room 250-390:-/person beroende på tid & dag.  
250 SEK
Outdoors Da Vinci Quest  
300 SEK
The Escape Box 10-20 pers  
400 SEK
The Escape Box 20-50 pers  
350 SEK
The Escape Box 50+ pers  
300 SEK

Info om Teambuilding 2.0 - Escape Stories Stockholm

  

Har ert team vad som krävs för att slutföra utmaningen?

Kommunikation och samarbete är helt avgörande för att klara av uppdragen i tid. Utmaningarna kräver många olika kompetenser och det är oftast det lag med mest blandade personligheter och förmågor som lyckas bäst!
Boka våra berömda Escape Rooms på Vasagatan 27, testa på vårt nya spel ”Outdoors Da Vinci Quest” som tar plats utomhus i centrala Stockholm, eller varför inte utmana er själva med vårt portabla spel ”The Escape Box” som vi kommer med till era lokaler!
Läs mer om de olika aktiviteterna längre ned.

Så fungerar Escape Stories
Oavsett vilket spel ni väljer startar allt med att ni delas upp i mindre grupper om cirka 4-6 personer i varje. Ni blir sedan insatta i spelets handling och presenterade med ett uppdrag! Det är sedan upp till varje lag att slutföra utmaningen innan tiden rinner ut.
Analysera situationen och undersök vad ni har att jobba med, allt är inte som det verkar! Lycka till - det är långt ifrån alla som klarar sig.

Aktiviten som svetsar samman teamet
Uppdragen lockar fram kreativt tänkande och lämnar dig och dina kollegor mer sammansvetsade än någonsin! Passar små som stora grupper!


Maila eller ring oss gärna på 08-121 555 60!
Eller droppa förbi på Vasagatan 27 i Stockholm.

Våra rum

    

Escape Rooms:

Vi har 3 rum i våra lokaler på Vasagatan 27 som rymmer upp till 6 personer var. Vi kan här alltså ta emot upp till 18 personer åt gången. Ert team blir här instängt i ett rum byggt speciellt för ert uppdrag, ni har 60 minuter på er att ta er ut!
The Break In: Råna banken och ta er ut innan väktarna anländer!
The Cover Up: Spåra mördaren från fängelsecellen och förhindra ett attentat!
The Last Manuscript: Sök igenom författarens lägenhet innan sekten hinner dit!Outdoors Da Vinci Quest:
Vårt senaste spel utspelar sig utomhus i centrala Stockholm! Spelet är inspirerat av Da Vinci Koden och lagen måste ta sig till olika platser för att hitta symboler och koder som hjäper dem vidare i uppdraget. Spelet tar 90 minuter och 30 personer kan lätt spela samtidigt.

                         

The Escape Box:
Med vårt portabla spel, The Escape Box, tar vi Escape Stories upplevelsen till er! Spelet är utvecklat specifikt för teambuilding och många egenskaper behövs för att klara av utmaningen. Kreativitet, logiskt tänkande och nyfikenhet är viktigt, men framförallt är det såklart samarbete och kommunikation som är nödvändigt. Upp till 60 personer kan spela samtidigt i lag mot varandra!

Målgrupp

Teambuilding, Kick-off och Företagsevent.

Kostnader

Escape Rooms: 250-390:-/person beroende på starttid.
Outdoors Da Vinci Quest: 300:-/person.
The Escape Box: 300/350/400:-/person beroende på deltagarantal.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Teambuilding 2.0 - Escape Stories Stockholm. Det är gratis och inte bindande!

Escape Stories

Välkomna till Escape Stories Stockholm!

   Stockholms roligaste gruppaktivitet! Våra tre Escape Rooms:Konceptet är enkelt: Du och ditt team anförtros ett uppdrag och blir instängda i ett till synes vanligt rum. Efter en närmre titt visar det sig dock vara mycket mer än så! Våra...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Escape Stories

Kontaktuppgifter till Escape Stories

Escape Stories

Vasagatan 27
11120 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.escapestories.com

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 7 recensioner.

Natalie L
Kan verkligen starkt rekommendera detta både till kompisgänget som vill testa sina hjärnkunskaper, men även också till arbetskollegorna som vill ut på en rolig aktivitet som på ett roligt men också bra sätt sätter samarbetsförmågan på test. Var här med vår avdelning på jobbet och alla uppskattade aktiviteten samtidigt som jag fick chans att stä...
Visa hela
Linnea P
Kört alla 3 rum på denna escaperoom anläggning och alltid vart supernöjd! Lokalerna är jättefina, alla pussel är kluriga och deras ledtrådssystem gör att man inte känner att man är inne i ett spel, som jag känner att jag inte gjort i andra anläggningar. Skulle lätt besöka igen ifall dom någon gång byter ut sina spel! 11/10 stjärnor!
Carola B
En kul utmaning! Dedikerad personal. Vi var fem som samarbetade och det funkade bra. Klurigare än väntat så alla behövdes.
Recensioner
Recensioner
(5,0)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 20 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Teambuilding 2.0 - Escape Stories Stockholm, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information