Visa aktivitet.se som: Mobil

Portabla Escape Spel

Fox in a Box Malmö
Malmö
1 timme för up till 15 spelare 2 timmar för 16-30 spelare osv.
mån-sön 9.00-21.00

Beskrivning

Portabla Escape Spel i Malmö!

Kistan av bortglömda legender är ett portabelt spel som kan spelas var som helst, till exempel ett konferans rum eller företags event. Spelet följer en bedårande berättelse om arv:

Har du någonsin drömt om att ha en rik släkting, som skulle lämna allt de äger för att bli ärvt av dig? Då har du tur, för idag är det verkligheten! En eccentrisk professor i arkeologi och känd skattjägare - Luka Bogdanovich. Han har rest runt världen, och upplevde samt upptäckte underilga och ibland mystiska saker. Ingen förvånan att han inte återvände från sina resor levande. Innan hans död så anlitade han oss, Fox in a Box, att fullfölja ett ovanligt testamente som innehåller enbart en mystisk kista. Inuti finner du omätbara rikedomar, resultatet av en livstid av arkeologiska och esoteriska upptäckter. För att testamentet ska gälla, måste du lyckas med att låsa upp kistan genom att lösa mysteriet som ligger bakom ditt arv.

Ta tag i chansen att ge ert team en unik upplevelse som skapar sammanhållning och förbättrar lagarbete samt lagkänsla. Spelet kräver både kritiskt och kreativt tänkande, och att man är uppmärksam av detaljer. Bjud ert team på en rolig teambuilding aktivitet som kommer att förbättra deras kommunikation och beslutstagande förmåga, medans de får en blick av världen från ett nytt perspektiv. Spelet varar i 60 minuter och kan spelas av upp till 15 spelare samtidigt. Ni får spela i 3 lag med 5 personer i varje lag och lagen tävlar mot varandra för att öppna varsin kista och ärva rikedomarna inuti.

Målgrupp

Företag eller större grupper

Kostnader

Pris varierar beroende på hur många ni är och hur många rum ni vill spela. Skicka en intresseanmälan för mer information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Portabla Escape Spel. Det är gratis och inte bindande!

Fox in a Box Malmö

Fox in a Box Malmö

Välkommen till Fox in a Box Malmö 

Escape Room - Upplevelsecenter Escape Room är en typ av live-spel där laget är inlåst i ett rum och måste använda det de hittar i rummet för att lösa en rad pussel, hitta ledtrådar och fly från rummet inom 60...


Läs mer och visa alla aktiviteter med Fox in a Box Malmö

Kontaktuppgifter till Fox in a Box Malmö

Fox in a Box Malmö

Djäknegatan 18
21135 Malmö

 Visa telefonnummer
www.foxinaboxmalmo.com

Intresseanmälan

För att få mer information om Portabla Escape Spel, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Det finns inga recensioner för Portabla Escape Spel
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Liknande aktiviteter