Inga recensioner än

Karaoke - Företagsanpassad

Star karaoke, i Göteborg
Längd
1.45 h
Pris
245 SEK
Längd
1.45 h
Pris
245 SEK
Få mer information om aktiviteten 👍

Beskrivning

Karaoke för företag

Är det dags för er att planera en aktivitet med kollegor eller kunder? Då tycker vi definitivt att du ska överväga en kväll hos oss! Tänk dig en härlig aktivitet där du och ditt sällskap kan släppa loss i en privat miljö med sång, härliga drinkar och bra mat som tema. Utöver vanlig bokning av våra studios är vi även mästare på att skapa oförglömliga upplevelser och planera speciella event. Vi utgår alltid från era önskemål och kan sedan skräddarsy allt från konceptuella temafester till unikt framtagna dryckespaket och menyer. Här är några exempel på vanliga förfrågningar vi får, men tveka inte att höra av er med era specifika önskemål.

30-60 PERSONER

Våra studios är placerade så att vi på ett enkelt sätt kan avgränsa lokalen för just ditt sällskaps storlek, behov och önskemål. Är ni 30-60 personer så kan vi till exempel antingen boka flera intilliggande studios där ni kan ha olika teman alternativt kombinera vår största studio med ett antal mindre och på så sätt anpassa tempot och nivån på festen så att det finns något för alla i gruppen.

ABONNERA STAR KARAOKE

Planerar ni en större fest eller ett företagsevent och önskar abonnera hela lokalen? Hos oss har vi stor erfarenhet av att planera och arrangera event för upp till 150 personer. Hos Star Karaoke har vi möjlighet att skräddarsy unika upplevelser helt efter era preferenser. Kontakta oss direkt via info@starkaraoke.se och berätta mer om era tankar och önskemål så kopplar vi ihop er med vår event manager.

AFTER WORK

Ansvarig för att fixa kontorets after work, eller är det dags för en kickoff? Det snabbaste sättet att riva murar och rasera hierarkier är att låta er VD sjunga Total eclipse of my heart för full hals. Oavsett antal kollegor välkomnar vi ert företag att skapa oförglömliga minnen som bygger den interna kulturen. Men kom ihåg – sjunga gör man bara om man själv vill. Läs mer här

Personlig rådgivning och planering

Står du i begrepp att boka och vill bolla detaljer med vår karaoke-expert den som kan och vet allt. Kontakta Christopher, han kan nästan lösa vad som helst!

Mail: christopher@starkaraoke.se

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Karaoke - Företagsanpassad. Det är gratis och inte bindande!
Star karaoke
Vallgatan 16
411 16 Göteborg

Göteborgs roligaste KARAOKE - Hos oss är alla en stjärna!

Oavsett om du sjunger professionellt eller ensam i duschen är du välkommen till Göteborgs roligaste karaokebar. Samla hela gänget och boka er privata studio. Tror du att karaoke innebär att någon går upp på en liten scen och med varierande...

Läs mer och visa alla aktiviteter med Star karaoke

Highlights