Visar 1-20 av 33 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 33 träffar
1
2

Mer om Italienska matlagningsaktiviteter

Italiensk matlagning

Har du någon gång drömt om att laga mat med tillsammans med en äkta italiensk nonna? Under ett italienskt matlagningsevent får du lära dig från ett riktigt proffs och tillsammans kommer ni att skapa en äkta festmåltid. Ni får vägledning av en kock och blir indelade i grupper som lagar förrätt, varmrätt och efterrätt. När maten är färdiglagad dukas den upp och ni kan avnjuta den tillsammans med ett gott glas Chianti eller Amarone.

Det italienska köket är mer än bara spaghetti och köttfärssås. Beroende på vad ni vill laga så kommer ni få möjlighet att lära er hur man gör äkta italiensk korv, hur man rullar sina egna pastaskruvar och hur man får till en riktigt bra tiramisu. Det italienska köket är sannerligen i världsklass och en matlagningsaktivitet med italiensk touch kommer sannerligen att skapa glada miner, munnar och magar.

Laga italiensk mat med kollegor eller kunder

Vad passar bättre på en kick-off om inte god mat och gott vin? Tillsammans lagar ni en härlig middag med inspiration från det italienska köket. Ni får hjälp av en kock och samarbetar för att skapa en måltid, från förrätt till efterrätt eller från Primi till Dolce som italienarna själv kallar det. En matlagningsaktivitet passar såväl vid målfirande som vid kick-offer och är alltid uppskattat. Det är en riktigt teamaktivitet som höjer stämningen inom gruppen. Ni behöver inte oroa er för bristande kokkunskaper, ni kommer att ha tillgång till en kock som kommer att vägleda er under hela kvällen. Ska ni sätta ihop ett event med kunder passar få saker bättre än en matlagningsaktivitet. Ni har händerna fulla men möjlighet att prata fritt om vitt och brett samtidigt som ni skapar en riktig festmåltid. En riktig succé som skapar möjligheter att fördjupa samarbetet och öka tilliten till den andra parten.

Lär er laga italiensk mat med familj och vänner

Ska någon i umgängeskretsen gifta sig? Varför inte skeppa iväg bruden eller brudgummen med lite nyfunna kunskaper inom det italienska köket inför bröllopet. Vi väljer att tro att det kommer att minska risken för skilsmässa markant.

Eller kanske vill ni hitta på något kul med kompisgänget? Laga mat tillsammans är alltid roligt och tillsammans med lite gott vin kommer det garanterat att bli en skrattfest.

Vet du inte vad du ska ge i födelsedagspresent? Varför inte ta med hela familjen på en helkväll med italiensk matlagning och härligt umgänge.  

Jämför aktiviteter