Aktiviteter på kundevent

Ett event att minnas

Ordna en aktivitet på ditt kundevent för att göra eventet ännu roligare och mer minnesvärt. Prova på någon rolig sport ihop, utmana varandra i en femkamp eller njut av en vinprovning. Hitta aktiviteten för ditt kundevent här!
Visar 1-1 av 1 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-1 av 1 träffar

Mer om kundevent

Ett kundevent hålls till exempel för att visa sin uppskattning till företagets kunder. Man kan bjuda in dem till kontoret och bjuda på en härlig middag, kanske med lite bubbel och snacks. Man kan berätta om och presentera företaget, och dess mål och visioner samt berätta om eventuella nyheter. Under sitt kundevent kan man även ha en rundvandring på kontoret så att kunderna får se lokalerna och träffa alla som jobbar där. Ett kundevent brukar vara väldigt uppskattat.

Aktiviteter vid kundevent

Under ett kundevent kan man även ha någon rolig aktivitet som kunderna kan delta i. Aktiviteter under ett kundevent gör stämningen mer avslappnad och hela kundeventet blir lite roligare. Att ägna sig åt roliga aktiviteter ger en många fina minnen och skratt, och visst vill ni väl att kunderna ska komma ihåg ert kundevent?

Har man sitt kundevent hos sig på kontoret kan det hända att utrymmet är begränsat. Men trots det finns det passande och roliga aktiviteter man kan utöva. Till exempel kan man ha en vinprovning eller chokladprovning i sina lokaler, en trevlig och social aktivitet. Eller så kan man prova på keramikmålning eller kanske utmana varandra i ett Virtual Reality-spel? Många aktivitetsarrangörer är flexibla och kan komma till er och arrangera sina aktiviteter för ert kundevent.

Många har även sitt kundevent på annat ställe än själva kontoret. Detta möjliggör många fler aktiviteter. Några förslag på vad ni kan göra på ert kundevent är:

  • Flyga helikopter
  • Köra gokart
  • Laga mat tillsammans
  • Vinprovning, ölprovning eller whiskeyprovning
  • Femkamp
  • Åka ribbåt
  • Segla 

Planera in ett kundevent och visa era kunder att ni bryr er!

Jämför aktiviteter
Rent a Chef
Prova på Home Cooking

Rent a Chef är Sveriges största företag som hyr ut professionella kockar. Hos Rent a Chef kan ni laga mat tillsammans, gå på en vinprovning eller prova på det mycket populära konceptet Home Cooking. Home Cooking passar bra för både företag och privatpersoner.

Läs mer