Möhippa i Malmö

Bruden i fokus!

Håller du på att planera en möhippa och vill ha tips på de bästa aktiviteterna? Då har du kommit rätt! Här finns aktiviteter i Malmö som är utmanande, roliga och fartfyllda.
Visar 1-20 av 20 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 20 träffar

Mer om möhippa i Malmö

Innan det är dags för bröllop brukar ofta det blivande brudparet bli iväglurade på svensexa och möhippa. Ofta är det en syster eller nära vän som är ansvarig för planerandet av möhippan och det är en dag då bruden ska stå i fokus. Det är vanligt att planera in en eller flera aktiviteter som kan vara roliga, utmanande eller kanske fysiskt krävande. Antingen är det bruden som står i centrum för genomförandet eller så inkluderas hela gruppen och ni kanske får utmana varandra. Det viktiga är att bruden ska ha en härlig dag med nära vänner som hon aldrig kommer att glömma. 

I listan ovan har vi samlat aktiviteter i Malmö som passar för möhippan. Utgå gärna från brudens intressen och hitta aktiviteter som ni alla kan njuta av. För att få veta mer om aktiviteterna kan ni göra en intresseanmälan så kommer arrangören kontakta er. 

Välj aktivitet

Självklart är det bruden som står i fokus på möhippedagen men det är extra roligt om alla kan vara delaktiga i aktiviteten. Vad skulle bruden uppskatta att göra och vad kan hela gruppen vara med på? Är hon en person som gillar sport och utmaningar eller föredrar hon att göra något kreativt? Är hon kanske matintresserad? Nedan har vi samlat förslag på aktiviteter i olika kategorier.

Den kreativa bruden

För den kreativa bruden passar det perfekt att testa något helt nytt. Kanske vill ni testa på att dreja, måla eller genomföra olika uppdrag som ställer krav på kreativiteten? Om bruden är musikalisk kan ni även testa på körsång och se vem som har bäst sångröst. 

Den sportiga bruden

Är bruden en sportig tjej som gillar när aktiviteten är fysiskt utmanande och med mycket tempo? Hos oss på aktivitet.se finns fler aktiviteter som passar just detta. Vad sägs om att utmana varandra i mångkamp eller kanske ge höfterna ett utmanande danspass?

Den matintresserade bruden

För den som gillar mat och dryck finns flera aktiviteter. Ni kan till exempel laga mat tillsammans med en kock, njuta av en fantastisk vinprovning eller kanske lite mer otippat – brännvinsprovning! Det finns flera aktiviteter i Malmö för den som uppskattar att både laga och äta mat.

Jämför aktiviteter
Rent a Chef
Prova på Home Cooking

Rent a Chef är Sveriges största företag som hyr ut professionella kockar. Hos Rent a Chef kan ni laga mat tillsammans, gå på en vinprovning eller prova på det mycket populära konceptet Home Cooking. Home Cooking passar bra för både företag och privatpersoner.

Läs mer
Mordmysterium
Deckargåta med middag

Upplev en kväll i sann deckaranda tillsammans med dina vänner eller arbetskamrater samtidigt som ni äter en god middag. Alla deltagare får en roll med sina egna ledtrådar och uppdrag som ska utföras under middagen. Vem är mördaren? Vem kan man lita på?

Vi erbjuder mordmysterium över hela Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är ett nytt spännande koncept att lösa ett mordmysterium genom diskussion och improvisation.

Läs mer
Dryckesprovningar i hela Sverige
Simon Axéll-Thoor

Med gedigen bakgrund och erfarenhet erbjuder Simon dryckesprovningar i Stockholm, Göteborg samt Malmö med omnejd.

Välj mellan:

  • Vinprovningar med olika tema
  • Champagneprovning m. sabrering
  • Provning med rom ifrån Karibien
  • Whiskyprovningar för alla nivåer
  • Ölprovningar med alla olika stilar
  • Cognac, Glögg samt brännvin
Läs mer