Möhippa i Stockholm

Bruden i fokus!

Är du i startgroparna för att planera en möhippa? Då har du kommit rätt! Här finns något som passar den blivande bruden oavsett om hon gillar roliga, fartfyllda och utmanande aktiviteter. Hitta en aktivitet i Stockholm.
Visar 1-20 av 39 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 39 träffar
1
2

Mer om möhippa i Stockholm

En möhippa är en dag som planeras för den blivande bruden. Ofta är det en nära vän eller syster som ansvarar för planeringen. Möhippan kan vara full av aktiviteter som är både roliga, utmanande, fartfyllda och kanske lite pinsamma. Det viktigaste är att den som ska gifta sig står i fokus. Här finns många olika aktiviteter som kan passa för en möhippa oavsett vad ni har för önskemål. Om du vill få mer information om aktiviteterna och hur de kan anpassas till er dag kan du enkelt ta kontakt med arrangören genom att göra en intresseanmälan.

I Stockholm finns en uppsjö av olika aktiviteter som passar utmärkt till möhippan. Utgå från brudens intressen och planera dagen så att hon blir så nöjd som möjligt. Tänk utanför ramarna och gör möhippan till en dag att minnas!

Välj aktivitet

Bruden ska självklart stå i centrum för möhippan. Varför inte se till att ni alla har en rolig dag som hon aldrig kommer glömma? Försök tänka som bruden och fundera på vad hon skulle uppskatta med den här dagen. Är hon en sportig person, älskar hon kreativa aktiviteter eller är kanske mat hennes största passion? Utifrån detta kan du sedan hitta en aktivitet där antingen bruden ska genomföra något eller där hela gruppen kan vara med. 

Den kreativa bruden

Har bruden en kreativ talang och testar gärna på att exempelvis måla eller dreja? Här finns aktiviteter såsom att måla med akryl, dreja och keramikmålning. Det finns både aktiviteter inomhus och utomhus beroende på vad ni föredrar. 

Aktiviteter inom Kreativt skapande 

Den sportiga bruden

Är bruden en sportig tjej som gillar när aktiviteten går snabbt och är fysisk utmanande? Hos oss på aktivitet.se finns fler aktiviteter som passar just detta. Vad sägs om att höja adrenalinet i archery battle eller kanske utmana varandra i bumperboll?  För den som vill kombinera sport och natur finns exempelvis kajakpaddling och även höghöjdsbanor. 

Aktiviter inom Sport & Utmaning

Den matintresserade bruden

Gillar bruden att laga mat, äta mat eller kanske njuta av god dryck? Hur låter det att få njuta av en vinprovning tillsammans eller kanske laga en italiensk måltid? Eller vill ni bara njuta av god mat och istället ha en kock som lagar allting till er? Möjligheterna är många och här hittar ni fler aktiviteter på temat mat och dryck.

Aktiviteter inom Mat & Dryck 

Jämför aktiviteter
Dryckesprovningar i hela Sverige
Simon Axéll-Thoor

Med gedigen bakgrund och erfarenhet erbjuder Simon dryckesprovningar i Stockholm, Göteborg samt Malmö med omnejd.

Välj mellan:

  • Vinprovningar med olika tema
  • Champagneprovning m. sabrering
  • Provning med rom ifrån Karibien
  • Whiskyprovningar för alla nivåer
  • Ölprovningar med alla olika stilar
  • Cognac, Glögg samt brännvin
Läs mer
Rent a Chef
Prova på Home Cooking

Rent a Chef är Sveriges största företag som hyr ut professionella kockar. Hos Rent a Chef kan ni laga mat tillsammans, gå på en vinprovning eller prova på det mycket populära konceptet Home Cooking. Home Cooking passar bra för både företag och privatpersoner.

Läs mer