Aktiviteter till svensexa i Malmö

För dig som vill ordna en lyckad svensexa

Ska du planera en svensexa? Här finns ett gäng spännande aktiviteter och upplevelser för dig som planerar en svensexa i Malmö. Kreativt, avslappnat eller fartfyllt? Här finns aktiviteterna som ger er en oförglömlig svensexa!
Visar 1-20 av 20 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 20 träffar

Aktiviteter till en svensexa i Malmö

Har du fått i uppgift att ordna en svensexa? Kul! Att planera en svensexa är ett ärofyllt uppdrag som ofta är både kul och utmanande. Det kan kännas som ett stort ansvar att planera en dag som ofta inkluderar många personer och som dessutom är en del i något väldigt stort för brudgummen, men med god planering och rätt aktiviteter kan du komma långt. I listan ovan har vi samlat flera olika arrangörer som anordnar aktiviteter för svensexor i Malmö.

Om du kört fast i planeringen och letar tips på aktiviteter till svensexan har du kommit helt rätt. Här har vi samlat allt som hjälper er att skapa ett oförglömligt minne tillsammans! Den som gifter sig ska självklart stå i centrum under dagen, så välj aktiviteter efter vad du tror passar brudgummen bäst. 

Är det en person som skulle uppskatta att göra något avkopplande tillsammans med nära och kära, någon som vill göra något musikaliskt eller någon som är förtjust i adrenalinfyllda aktiviteter med fart och fläkt? I Malmö är möjligheterna stora för att ordna den perfekta svensexan. Många arrangörer erbjuder skräddarsydda alternativ så att ni kan planera ett upplägg helt efter era önskemål.

Tips på aktiviteter till svensexan

När du planerar en svensexa är det egentligen bara din fantasi som sätter gränser. För att hjälpa dig på traven har vi samlat tips på populära aktiviteter som passar perfekt till en svensexa i Malmö.

Dryck- och vinprovning

Ett populärt inslag till svensexan kan vara att gå på någon form av dryckesprovning. I Malmö finns det flera olika arrangörer som anordnar allt från ölprovning eller whiskyprovning till kombinerade vin- och ostprovningar. Varför inte avrunda en annan aktivitet med en dryckesprovning, eller ha en dryckesprovning som start på kvällen? En dryckesprovning går utmärkt att anpassa till er nivå av kunskap. Kontakta bara arrangören som kan hjälpa dig att skräddarsy ett upplägg som passar er.

» Dryckesprovning i Malmö

Uppdrag och rollspel

Vill du planera in en aktivitet som är fylld av spänning och utmaningar? Då är Escape Room något att kika närmare på! Här får ni ett ordentligt miljöombyte samtidigt som ni utsätts för kluriga problem under tidspress. En sådan aktivitet går utmärkt att kombinera med en middag eller något annat mer avslappnat efteråt. Här finns dessutom färdiga middagspaket där ni under middagen genom rollspel löser till exempel en mordgåta.

» Uppdrag & rollspel i Malmö

Jämför aktiviteter
Mordmysterium
Deckargåta med middag

Upplev en kväll i sann deckaranda tillsammans med dina vänner eller arbetskamrater samtidigt som ni äter en god middag. Alla deltagare får en roll med sina egna ledtrådar och uppdrag som ska utföras under middagen. Vem är mördaren? Vem kan man lita på?

Vi erbjuder mordmysterium över hela Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är ett nytt spännande koncept att lösa ett mordmysterium genom diskussion och improvisation.

Läs mer
Dryckesprovningar i hela Sverige
Simon Axéll-Thoor

Med gedigen bakgrund och erfarenhet erbjuder Simon dryckesprovningar i Stockholm, Göteborg samt Malmö med omnejd.

Välj mellan:

  • Vinprovningar med olika tema
  • Champagneprovning m. sabrering
  • Provning med rom ifrån Karibien
  • Whiskyprovningar för alla nivåer
  • Ölprovningar med alla olika stilar
  • Cognac, Glögg samt brännvin
Läs mer
Rent a Chef
Prova på Home Cooking

Rent a Chef är Sveriges största företag som hyr ut professionella kockar. Hos Rent a Chef kan ni laga mat tillsammans, gå på en vinprovning eller prova på det mycket populära konceptet Home Cooking. Home Cooking passar bra för både företag och privatpersoner.

Läs mer