Teambuilding i Malmö

Förbättra er teamkänsla!

Är du redo att testa gränserna med teamet? Lär känna varandra, förbättra samarbetet och öka tilliten med hjälp av en rolig aktivitet. Vi har samlat aktiviteter som hjälper er med just teambuilding. Hitta en teambuildingaktivitet i Malmö.
Visar 1-20 av 57 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 57 träffar
1
2
3

Mer om teambuilding i Malmö

Att jobba i team kan vara utmanande, svårt och tröttsamt. Men det kan även vara alldeles fantastiskt, energigivande och effektivt! Jobbar du i ett team som behöver bli ännu mer sammansvetsade och samarbetsvilliga? Eller vill du bara göra något roligt med dina kollegor? Då kan vi hjälpa dig. Vi har nämligen samlat ett gäng roliga aktiviteter för att förstärka er sammanhållning och jobba aktivt med er teambuilding. 

Varför är det viktigt med teambuilding?

Forskning visar att när vi ställs inför en utmanande uppgift där varje delmoment och individuell prestation hjälper gruppen att lyckas skapas en stor positiv effekt på gruppen. Känslan av att ha klarat något tillsammans stärker oss och vår samhörighet. Tack vare detta kan vi jobba mer effektivt tillsammans. Detta leder ofta till bättre kommunikation, att man anstränger sig lite mer och därmed hjälper gruppen nå bättre resultat.  

Det finns många sätt att bli ett bättre team. Att testa olika övningar som ger ökad tillit och där gruppen lär känna varandra visar sig vara framgångsrikt. Det får gärna vara en mix av mer lättsamma övningar och klurigare varianter. Med hjälp av de olika övningarna kan gruppen observera egenskaper hos varandra och på så sätt identifiera varandras styrkor och svagheter. När gruppen är medvetna om dessa kan de lättare kompromissa och fördela arbetet på ett bra sätt. 

Olika typer av teambuilding

Idag finns många olika aktörer som erbjuder aktiviteter inom teambuilding i Malmö. Det kan exempelvis vara härlig körsång, kluriga uppdrag, fartfyllda upplevelser eller utmanande frågesport. Teambuilding kan vara både inomhus och utomhus och går ofta att anpassa efter era behov. Det finns även ett stort utbud av digital teambuilding där alla inte behöver befinna sig på samma plats. Perfekt för er som har utmaningar med geografiska avstånd inom teamet. 

Vem är målgruppen?

Att göra en teambuildingaktivitet passar såklart inte bara arbetslaget utan funkar minst lika bra att göra med familj och vänner. Escape room är ett exempel på en aktivitet där ni är tvungna att samarbeta och använda era olika förmågor för att tillsammans ta er ut ur rummet innan tiden är ute. Här får ni öva på kommunikation, identifiera gruppens styrkor och låta alla få ta sin plats i gruppen. Oavsett om ni lyckas klara uppdragen i tid eller inte kommer ni komma ut med ny kunskap om er själva och varandra.

Ett annat exempel är körsång där det handlar om att både få sjunga och röra sig till musiken eller till och med att skriva en låt tillsammans. Här sätts er samarbetsförmåga på prov och det blir snabbt tydligt vem som tar ledarrollen i gruppen. Vem tar på sig huvudansvaret och vem delegerar vidare deluppgifter? En härlig teambuildingaktivitet där ni har roligt och får testa något nytt tillsammans. 

Jämför aktiviteter