Filtrera efter
Kategori
Uppsala
Visa alla filter
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 98 träffar
1
2
3
4
5
Annonser

Populära kategorier

Mer om aktiviteter i Uppsala

I Uppsala finns massor av roliga och utmanande aktiviteter som passar både företaget och kompisgänget. Det finns aktiviteter för alla åldrar och med en bred variation beroende på vad ni vill få ut av er aktivitet. Är ni en grupp kompisar som vill hitta på något kul tillsammans eller planerar ni en kickoff på företaget och vill jobba på att få ihop teamkänslan? Eller vill ni hitta på något roligt hela familjen? Oavsett vilket så lovar vi att det finns en aktivitet för er!

För de äventyrliga

För er som letar efter något äventyrligt och sportigt så erbjuds en rad olika aktiviteter i Uppsala. Här kan du till exempel uppleva en äventyrsbana, takvandring eller varför inte en lugnare stadsvandring? För den tävlingsinriktade finns även flera olika femkamper. Må bäste man eller kvinna vinna!

Sport & Utmaning i Uppsala

Stadsvandring & Guidade turer i Uppsala

Knep och knåp

Vill ni har mer fokus på att använda hjärnan och visa vem som kan tänka logiskt och klura ut flest ledtrådar? Då rekommenderar vi escape room, mordgåta eller varför inte skattjakt? Det finns flera olika aktiviteter som innebär uppdrag på stan och vad passar väl bättre än att dra nytta av sina kunskaper om Uppsala? Eller vill ni tävla mot varandra i en quiz så finns även detta!

Uppdrag & Rollspel i Uppsala

Företagsaktiviteten

Har ni planerat en kickoff men vet inte riktigt vad ni ska hitta på för aktivitet för att stärka gruppen och lära er någonting nytt? Då har ni hittat helt rätt! I Uppsala finns olika typer av aktiviteter för teambuilding, workshops och en bunt intressanta föreläsare. 

Konferens i Uppsala

Den matglada gruppen

Vad vore livet utan god mat och dryck? Om ni är en grupp människor som har gemensamt matintresse finns det såklart mycket spännande att göra i Uppsala. Vad sägs om pralintillverkning eller att laga en trerätters tillsammans? Eller är ni sugna på att slå er till ro och njuta av vinprovning med tillhörande ostar? Allt detta, och mycket mer, kan ni hitta i Uppsala!

Mat & Dryck i Uppsala

Den kreativa gruppen

Är ni ett gäng kreativa människor som vill testa något nytt? I Uppsala kan du hitta aktiviteter i form av akvarellmålning, lådbilsbygge och uppdragsjakten. Eller varför inte testa att skapa en egen reklamfilm? 

Kreativa aktiviteter i Uppsala