After work-aktiviteter

Sätt snurr på AW:n. Letar du roliga aktiviteter till er nästa After Work? Då har du hamnat rätt! Kanske vill ni köra lite olika tävlingar, sjunga karaoke eller ha en vinprovning. Här finns aktiviteter för alla smaker.
Filtrera efter
Kategori
Plats
Visa alla filter
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 20 träffar
Annonser

Populära kategorier

Populära platser

Reportage inom

Att anordna en AW är ett roligt sätt att svetsa samman företaget eller avdelningen. Det är även ett utmärkt tillfälle att träffa kunderna för ett lite mer avslappnande möte. En AW kan antingen hållas på kontoret, på en restaurang eller på plats hos en arrangör. Det beror lite på hur uppstyrda ni hade tänkt att vara och vilken vibe ni vill ha på AW:n. 

När man hör ordet AW tänker många på ett kortare barhäng efter jobbet. Men genom att planera in aktiviteter under AW:n kommer ni garanterat få en mer minnesvärd kväll. Det finns många olika typer av aktiviteter beroende på hur uppstyrt event du vill anordna. 

Att tänka på när man annordnar aktiviteter för en AW

Det viktigaste att ha i åtanke när du ska anordna en AW är att känna efter hur uppstyrd du vill att kvällen ska vara. Vill du ha ett roligt tidsfördriv att samlas kring eller ska aktiviteten vara i fokus under kvällen? Du kommer även behöva bestämma dig för ifall ni ska vara kvar på kontoret eller om ni ska ut på någon lokal. Att vara på kontoret gör att kvällen känns mer avslappnande, men det kan även vara skönt att träffas utanför jobbet. 

Vad finns det för aktiviteter för en AW?

Det finns mycket att välja på när du ska anordna en AW. Kanske vill ni ha en vinprovning på kontoret eller så vill ni kanske åka iväg på en fisketur tillsammans med kunderna. Här hittar du några tips på aktiviteter för en AW:

  • Tävla mot kollegorna med ett musikquiz
  • Ha en vinprovning tillsammans
  • Spela ett mingelspel tillsammans
  • Testa på ett Escape Room