Aktiviteter för ditt företagsevent

För ett minnesvärt event

Letar du efter en rolig aktivitet för ditt företagsevent? Planera företagets kick off, teambuilding eller kundevent med en aktivitet som lyfter personalen och sprider glädje och gemenskap. Här hittar du aktiviteter för ditt företagsevent!
Visar 1-20 av 82 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 82 träffar
1
2
3
4
5

Planerar du för en företagsaktivitet med jobbet? Finns det många viljor bland kollegorna eller vet du bara inte vart du ska börja? Att välja företagsaktivitet är inte alltid det lättaste. Vi hoppas att vi kan ge dig lite inspiration och ganska många välmöjligheter inför ditt sökande efter en företagsaktivitet.

Val av företagsaktivitet

En företagsaktivitet ska våra något som lyfter personalen, sprida glädje och får dem att känna de jobbar på ett roligt företag. Företagsaktiviteter kan också inspirera personalen till att jobba hårdare och förhöja lojaliteten till sin arbetsgivare. En lyckad företagsaktivitet kan man snacka om i fika rum en lång tid framöver och är ofta något man ser fram emot. En förutsättning för att företagsaktiviteten ska bli något minnesvärt är att gör den till en unik upplevelse och välja en aktivitet som många i personalen inte har varit med om förut.

Aktivitet till kickoff

Att dra igång ett nytt år eller ett nytt projekt med en rolig kickoff är viktigt. Under en kickoff får man chansen att lära känna varandra utanför jobbet och man lägger grunden för det kommande arbetet. Kickoffen kan ha flera syften, som till exempel teambuilding eller brainstorming om nya tjänster, men något som man inte får glömma bort under en kickoff är man också ska ha kul.

Planera ett företagsevent / företagsfest

Under ett företagsevent kan både personer inom och utanför företaget mötas. Det är vanligt att man anordnar företagsevent i samband med lanseringar av nya produkter eller vid invigningar av nya affärssystem. Ett företagsevent kan hållas i öppet eller slutet sällskap. Under ett företagsevent arrangeras diverse aktiviteter som syftar till att lyfta eventet och göra det minnesvärt. Det kan till exempel vara en konferens med spa, 5-kamp och tävlingar eller en heldag på en herrgård . Varför inte boka upp en buss och kör runt till olika platser och utsätt deltagarna för nya utmaningar under ert nästa företagsevent. Ett företagsevent kan kombinera föreläsningar och viktig information med underhållande företagsaktiviteter.

Att arrangera 5-kamp

5-kamp är ofta ett säkert kort när det kommer till att anordna företagsaktiviteter. Många arrangörer erbjuder ett färdigt paket med olika utmaningar. Du kan skräddarsy en 5-kamp genom att välja olika grenar och aktiviteter som genomförs på olika platser och hos olika arrangörer. Tävlingsmomentet under en 5-kamp är det som kan lyfta ett företagsevent till att bli något utöver det vanliga och locka fram många skratt bland kollegorna.

När du har hittat en aktivitet som du tycker passar ert event kan du göra en intresseanmälan för att kontakta arrangören. Arrangören kontaktar då dig med mer information och prisuppgifter för aktiviteten.

Jämför aktiviteter