Visar 1-11 av 11 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-11 av 11 träffar

Är du ute efter en aktivitet som inkluderar härligt umgänge och god mat? Då är en matlagningsaktivitet något för dig. Aktiviteter för matlagning i Malmö finns för alla smaker, sällskap och tillfällen. Här hittar du allt från naturnära upplevelser som matlagning över öppen eld till lyxen av att ha en privat kock hemma i ditt eget kök. Hitta den aktivitet som passar ditt tillfälle och sällskap i listan ovan.

Matlagning med ditt sällskap i Malmö

Matlagning är en perfekt aktivitet för en kick off med företaget, en after work med kollegorna eller som en omväxlande aktivitet med kompisgänget. Ni kommer märka att stöket i köket kommer att involvera många skratt och härlig teamkänsla. Som belöning för mödan får ni dessutom en svårslagen stämningshöjare: en riktigt god och vällagad måltid.

Matlagningsaktiviteterna leds av professionella kockar som guidar er genom hela processen, från råvara till måltid. En matlagningsaktivitet är perfekt för alla som vill prova något nytt i köket, få en chans att piffa upp matlagningsrutinen, eller bara gillar att äta god mat. Naturligtvis är det också ett utmärkt tillfälle för dig att lära dig nya saker och utvidga din kulinariska horisont.

Något för alla smaker

Beroende på vad ni gillar i sällskapet, eller vad ni är sugna på att testa, kan ni välja en matlagningsaktivitet utifrån kök och matkultur. I Malmö kan du hitta olika teman som autentisk street food, fisk och skaldjur, pasta, grillning, brödbakning eller en riktig gourmetmiddag.

Testa på matlagning fysiskt eller online

För en lyckad matlagningsaktivitet behöver du inte lämna ditt eget kök. Med en onlinebaserad aktivitet kan du få upplevelsen av en passionerad matlagning i det egna hemmet. Om du föredrar en mer stämningsfull eller professionell miljö kan du självklart välja en aktivitet på plats i Malmö.

Ta reda på mer om varje aktivitet genom att välja det du är intresserad av i listan ovan. Om du vill kontakta arrangören eller boka en aktivitet kan du göra en intresseanmälan, då kommer arrangören att återkomma till dig med mer information.

Har ni fått mersmak kan ni också kolla in vilka matlagningsaktiviteter som finns i Stockholm och Göteborg.

Jämför aktiviteter
Rent a Chef
Prova på Home Cooking

Rent a Chef är Sveriges största företag som hyr ut professionella kockar. Hos Rent a Chef kan ni laga mat tillsammans, gå på en vinprovning eller prova på det mycket populära konceptet Home Cooking. Home Cooking passar bra för både företag och privatpersoner.

Läs mer