Visar 1-20 av 46 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 46 träffar
1
2
3

Laga mat i Stockholm

Planerar ni en aktivitet i Stockholm och gillar matlagning? Att laga mat tillsammans är en perfekt aktivitet att göra med dina kollegor, med familjen eller med dina vänner. Ni kommer att ni lära er att laga mat på ett avslappnat sätt och få med er matlagningstips men även ett och annat recept hem. I Stockholm finns det alla möjliga kategorier när det kommer till att boka matlagningsaktivitet. Lär er laga pasta på italienskt vis eller testa hettan i asiatisk matlagning. Gemensam matlagning kan öppna upp för många nya smaker och erfarenheter. Ni bestämmer, det viktigaste är att ni gör något tillsammans och skapar nya minnen! 

Varför matlagning i grupp?

Att laga mat tillsammans i grupp är ett perfekt sätt att prova någonting nytt och roligt ihop. Vid en aktiv matlagning där ni lagar mat tillsammans blir det en annan känsla än om ni skulle äta på restaurang och ha samma person som bordsgranne hela middagen. Då blir det lätt att du enbart pratar med ett fåtal personer. Genom att laga mat tillsammans i ett kök kan ni mingla och prata med alla i gruppen. Ett perfekt sätt att bygga upp teamkänslan och samarbeta samt göra något kreativt. Matlagning är en teambuildingsaktivitet utöver det vanliga!

Ni kommer att ha kockar med er i köket vilket gör det lättare att ställa frågor och få inspiration till din egen matlagning. Om ni vill ha det ännu mer intimt kan ni boka en kock som kommer hem till er och lagar mat. Allt för att ni ska känna er så hemma som möjligt. Här får ni en matupplevelse ni sent kommer att glömma!

Vegetarisk matlagning

I vegetarisk matlagning är det grönsaker och alternativa proteinkällor som står i fokus, och ni kommer att lära er tillaga spännande och smakrika recept tillsammans. Om du har varit negativ till vegetarisk matlagning tidigare kommer du definitivt få nya insikter genom  goda recept och nya lärdomar om växtrikets många smaker. Så låt er inspireras av denna miljövänliga kost, och gå en rolig matlagningsaktivitet med vegetariskt tema!

Italiensk matlagning

Att öppna upp för matlagning tillsammans är viktigt i det italienska köket. Italiensk matlagning handlar om att laga mat med kärlek och samtidigt ha livliga diskussioner som leder till skratt. Tillsammans får ni lära er att laga pasta, tiramisu eller göra en egen pesto. Dröm er bort till varmare breddgrader genom goda italienska smaker och varma skratt! 

Jämför aktiviteter
Rent a Chef
Prova på Home Cooking

Rent a Chef är Sveriges största företag som hyr ut professionella kockar. Hos Rent a Chef kan ni laga mat tillsammans, gå på en vinprovning eller prova på det mycket populära konceptet Home Cooking. Home Cooking passar bra för både företag och privatpersoner.

Läs mer