Visa aktivitet.se som: Mobil
Visar 1-20 av 51 träffar
Visar 1-20 av 51 träffar

Hitta rätt matlagnigsaktivitet i Stockholm

I Stockholm kan man bland annat prova på italiensk matlagning. Lär er laga pasta på riktigt tillsammans med kollegorna. Eller varför inte slipa på kunskaperna inom asiatisk matlagning? En matlagningsaktivitet i Stockholm kan öppna upp för många nya smaker och erfarenheter.

För mer information om en specifik matlagningsaktivitetet, vänligen fyll i en intresseanmälan så kan arrangören svara dig direkt. Passa även på att kolla efter matlagningsaktiviteter i Göteborg och Malmö.

Jämför aktiviteter
Aveqia
Aktiv matlagning för företag

AVEQIA är en mötesplats för företag, deras kunder, partners eller kollegor. Konceptet Aktiv Matlagning är specifikt framtaget för att skapa ett avslappnat och naturligt sätt att lära känna varandra och stärka relationerna. Välj Aktiv Matlagning som egen aktivitet eller kombinera ett besök hos oss med en konferens, kick-off, teambuilding eller annan aktivitet.

Läs mer
Rent a Chef
Prova på Home Cooking

Rent a Chef är Sveriges största företag som hyr ut professionella kockar. Hos Rent a Chef kan ni laga mat tillsammans, gå på en vinprovning eller prova på det mycket populära konceptet Home Cooking. Home Cooking passar bra för både företag och privatpersoner.

Läs mer