Filtrera efter
Kategori
Plats
Visa alla filter
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-7 av 7 träffar
Annonser

Populära kategorier

Populära platser

Mer om skattjakt

Om du vill boka en aktivitet som passar alla, gammal som ung, så är skattjakt perfekt! Här har vi samlat flera olika skattjakter. Det finns olika inriktningar såsom barnkalas, skattjakt i stan eller en där man får ta hjälp av den senaste tekniken. Eller så kanske du vågar testa att utföra en skattjakt i fotbojor?

Skattjakt fungerar även utmärkt som företagsaktivitet för att lära sig att samarbeta och hitta teamkänslan. Kan du och kollegorna hitta skatten innan tiden är ute?

Olika skattjakter

Skattjakt är en klassisk aktivitet som många av oss testat redan i unga år. Det är en aktivitet som inte är helt ovanlig på barnkalas. Det är en bra lek då det är enkelt att förbereda och  anpassa efter vilka som är med. 

En skattjakt kan innebära att man har hjälp av en karta, ledtrådar eller en surfplatta för att nå sitt mål - skatten! På aktivitet.se finns skatttjakter med olika teman som till exempel:

  • Mission impossible - en skattjakt med mystik och äventyr. Hinner ni hitta skatten innan tiden är ute och hoppet för mänskligheten likaså..
  • Da vinci - denna utmaning ställer krav på logiskt tänkande, kommunikation och samarbete. Spelmaterialet är på engelska. 
  • Kullamannen - en rolig familjeaktivitet i södra Sverige där du tar dig genom grottor, skogar och över berg för att hitta skatten.

Skattjakt för barn

Det finns även skattjakter som är anpassade för barn. Här kan man boka en aktivitet som man sedan genomför själv när det passar. Man får alla instruktioner med karta och gåtor i mobilen och så kan barnen få gå skattjakt. En uppskattad aktivitet för de små och enkelt för de vuxna!

Skattjakt för barn