Teambuilding i Göteborg

Stärk gruppen och ha roligt under tiden!

En bra gruppkänsla är A och O när man ska jobba tillsammans. Med hjälp av en aktivitet inom teambuilding kan ni lära känna varandra, öka tilliten och förbättra samarbetet. Vi har samlat aktiviteter inom teambuilding i Göteborg här!
Visar 1-20 av 53 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 53 träffar
1
2
3

Mer om teambuilding i Göteborg

Redan från tidig ålder får vi lära oss att arbeta i grupper. Vi delas upp i mindre grupper på skolidrotten, gör grupparbeten och åker på utflykter. Detta fortsätter i arbetslivet och att kunna jobba bra i grupp är viktigt. Å ena sidan kan teamarbete vara utmanande, tröttsamt och svårt. Å andra sidan kan det vara alldeles fantastiskt, effektivt och energigivande! 

Är du med i ett team som behöver bli ännu mer sammansvetsade och samarbetsvilliga? Eller letar du bara efter något roligt att göra tillsammans med vänner? Då har du kommit rätt! Här har vi samlat flera roliga aktiviteter som hjälper er få en bättre sammanhållning och jobba aktivt med er teambuiling. Här finns aktiviteter i Göteborg. 

Varför är det viktigt med teambuilding?

När vi ställs inför en utmanande uppgift där varje persons individuella prestationer hjälper gruppen att lyckas så skapas en stor positiv effekt. Vår samhörighet blir stärkt när vi har känslan av att ha klarat något tillsammans. Detta leder till att vi kan jobba mer effektivt tillsammans, kommunicerar på ett bättre sätt och alla i gruppen gör det där lilla extra för att nå bättre resultat.  

Att bli ett bättre team kräver tid och ansträngning och kan göras på många olika sätt. Det är ofta framgångsrikt att blanda olika typer av övningar där gruppen lär känna varandra och får en ökad tillit. Det kan med fördel vara en mix av lättsamma övningar och klurigare varianter. Tack vare dessa övningar kan gruppen observera egenskaper hos varandra och på så sätt identifiera styrkor och svagheter. Denna medvetenhet kan sedan hjälpa gruppen att fördela ansvar, kompromissa och nå resultat. Självklart finns en stor variation på aktiviteter inom teambuilding i Göteborg som kan hjälpa er med just deta.

Olika typer av teambuilding

I Göteborg kan du hitta en mängd olika aktörer som erbjuder aktiviteter inom teambuilding. Här finns exempelvis fartfyllda utmaningar, kreativa uppdrag, klurig problemlösning och utomhusaktiviteter. Det finns teambuildingaktivteter som kan genomföras inomhus, utomhus och på distans och de kan ofta anpassas efter era önskemål och behov. Vissa aktiviteter går snabbt medan andra sträcker sig över en längre tid såsom ett utmanande överlevnadsdygn. Här ställs samarbetet verkligen på sin spets! 

Vem är målgruppen?

Som tidigare nämnt riktas aktiviteter inom teambuilding inte bara till företag och kollegor som vill jobba bättre tillsammans utan även till er som vill uppleva något roligt med familj och vänner. Oavsett vilken relation ni har till varandra så kommer ni lära er något nytt och ha väldigt roligt tillsammans!

Jämför aktiviteter