Filtrera efter
Matlagning
Göteborg
Visa alla filter
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 28 träffar
1
2
Annonser

Platser inom Göteborg

Reportage inom Matlagning

Testa på en matlagningsaktivitet i härliga Göteborg

Funderar du på någon rolig och lärorik aktivitet att göra tillsammans med kollegorna eller kompisgänget i Göteborg? Kanske planerar ni en konferens eller kick off, där en matlagningsaktivitet skulle vara på sin plats. Prova på att laga mat tillsammans där ni får umgås, samarbeta och äta gott. På aktivitet finns ett stort och varierat utbud så ni kan med fördel välja den matlagningsaktivitet som passar er bäst. Ni får inte bara en trevlig stund med god mat, ni kommer även hem med en mängd nya matlagningstips och recept.

Laga mat tillsammans med kollegor eller vänner

Gör en rolig aktivitet tillsammans med kollegor, vänner eller familj. Många påstår att köket är hemmets hjärta och det kan man verkligen förstå. Köket är en samlingspunkt där maten står i fokus samtidigt som avkoppling, umgänge och en magisk stämning är saker som hör till.

Matlagning görs bäst tillsammans med vänner och familj, eller som en teambuildingaktivitet. Genom matlagningen kan ni lära känna varandra bättre och lära er att samarbeta på ett underhållande sätt. Köket är en kreativ miljö där ni tillsammans kan bolla nya ideér. Som företag kan ni även laga mat tillsammans med era kunder, och på så sätt stärka ert samarbete och bygga en långsiktig relation. En matlagningskurs avslutas med en gemensam middag, där ni kan njuta av maten ni har skapat tillsammans.

Vilken matlagningsaktivitet passar dig?

Det finns många olika typer av inriktningar när det kommer till matlagning. Kanske har du alltid velat lära dig att laga färsk pasta som en riktig italienare, göra egen sushi där du får rulla maki, eller bli en riktig grillmästare. Det kan även vara ett bra tillfälle att göra en djupdykning i det vegetariska köket, där finns det en uppsjö av nya smaker och tekniker att lära sig. Eller varför inte förvandla ditt eget kök till en restaurang för en kväll och överraska dina vänner med en egen kock? Välj om du vill vara med och laga maten och passa på att lära dig från en expert i köket, eller bara varva ner med vänner och familj tills maten är serverad.

Utmana dig själv och välj något du aldrig skulle prova annars, eller briljera med din favoriträtt. Vilken matlagningsaktivitet i Göteborg du än väljer, kommer du med all säkerhet komma hem med nya kunskaper, fina minnen och inspiration för matlagning som du kan ta till helt nya nivåer.

Vill ni kombinera er matlagningsaktivitet med en resa? Kolla in vilka matlagningsaktiviteter som erbjuds i Stockholm och Malmö.