Aktiviteter för möhippa

Med den blivande bruden i fokus

Planerar du en möhippa? Då har du kommit rätt! Här hittar du roliga aktiviteter som passar den blivande bruden. Möhippor brukar innehålla roliga och fartfyllda aktiviteter. Hitta en aktivitet som passar er.
Visar 1-20 av 53 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 53 träffar

Mer om möhippor

Möhippor innehåller roliga, fartfyllda, pinsamma och annorlunda aktiviteter där personen som gifta sig står i fokus. Det finns många arrangörer som anordnar skräddarsydda aktiviteter för din möhippa. Möhippor kan innehålla en eller flera aktiviteter som går att kombinera bland olika arrangörer. Vill du veta mer om hur olika aktiviteter kan anpassas efter dina planer så ber vi dig kontakta arrangörerna som du ser i listan här ovan och skicka dem en intresseanmälan.

Aktiviteter till möhippa

Känner du någon som snart ska gifta sig? Glöm då inte bort att anordna en möhippa frö din tjejkompis. Det blir hennes sista chans att leva ut, som man brukar säga. Nja, riktigt så är det väl inte, men en möhippa är ett kul arrangemang som blir gör att den blivande bruden får stå i fokus innan sitt bröllop. En möhippa en kul både för de som anordnar den och för den som ”utsätts” för den. Det gäller att hittar aktiviteter till möhippan som man tror att bruden kommer att uppskatta, även fast det inte är så hon kommer att tänka i stundens hetta. Under en möhippa får hon som ska gifta sig olika utmaningar som är inbäddade i roliga aktiviteter. Aktiviteter till möhippan kan bestå av allt ifrån pinsamma och skräckinjagande aktiviteter till lugna och avslappnande upplevelser. En möhippa resulterar ofta i att det blir en upplevelse för livet.

Jämför aktiviteter
Dryckesprovningar i hela Sverige
Simon Axéll-Thoor

Med gedigen bakgrund och erfarenhet erbjuder Simon dryckesprovningar i Stockholm, Göteborg samt Malmö med omnejd.

Välj mellan:

  • Vinprovningar med olika tema
  • Champagneprovning m. sabrering
  • Provning med rom ifrån Karibien
  • Whiskyprovningar för alla nivåer
  • Ölprovningar med alla olika stilar
  • Cognac, Glögg samt brännvin
Läs mer
Rent a Chef
Prova på Home Cooking

Rent a Chef är Sveriges största företag som hyr ut professionella kockar. Hos Rent a Chef kan ni laga mat tillsammans, gå på en vinprovning eller prova på det mycket populära konceptet Home Cooking. Home Cooking passar bra för både företag och privatpersoner.

Läs mer