Möhippa i Göteborg

Planera en minnesvärd dag!

Dags att planera en möhippa som den blivande bruden aldrig kommer glömma? Här hittar du aktiviteterna för den roliga, sportiga eller lugna möhippan. Hitta en aktivitet i Göteborg.
Visar 1-20 av 26 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 26 träffar
1
2

Mer om möhippa i Göteborg

En möhippa är en dag då den blivande bruden ska stå i fokus hela dagen. Är du kanske en syster eller nära vän och har ansvar för planeringen? Vad roligt! Hos oss kan du hitta aktiviteter som passar precis den möhippan ni vill ha. Kanske letar ni efter något som får adrenalinet att skjuta i höjden, eller vill ni hellre ha en lugn dag med god mat, bad och bastu? Här finns aktiviteterna i Göteborg! Om du klickar dig in på aktiviteterna kan du läsa mer samt göra en intresseanmälan. De flesta arrangörer kan anpassa upplägget så det passar er dag. 

I Göteborg finns en uppsjö av olika aktiviteter som passar perfekt till möhippan. Ett tips är att utgå från vad bruden tycker om att göra så hon kan njuta hela dagen. 

Välj aktivitet

Det är självklart bruden som står i fokus denna dag men ta gärna tillfället i akt och se till att ni alla får en minnesvärd dag med härliga aktiviteter. Passar det bäst att göra något kreativt, fysiskt utmanande eller ska fokus ligga på god mat och dryck? Här kan du hitta aktiviteter som passar alla dessa behov och mycket mer. 

Den sportiga bruden

Söker bruden ständigt efter nya utmaningar och gillar att prova på nya sporter? Då kan vi rekommendera att kika in under sportkategorin där du bland annat hittar fäktning, femkamp och bumperboll. Vem visar sig vara mest tävlingsinriktad i gänget? 

Aktiviter inom Sport & Utmaning

Den kreativa bruden

Är bruden en kreativ person som gärna testar på nya saker? Under denna kategori kan du hitta alltifrån att måla med olika tekniker till att testa på glasblåsning eller smyckestillverkning. Kanske kan ni skapa ett fint minne som kan pryda hemmet eller ett smycke som alltid kommer påminna om dagen? 

Aktiviteter inom Kreativt skapande 

Den matintresserade bruden

Gillar bruden att spendera tid i köket eller kanske allra helst vid middagsbordet och avnjuta en måltid i världsklass? Vi har aktiviteter som tilltalar den mat- och dryckesintresserade såsom champagneprovning, laga mat tillsammans eller att få hem en kock som ger er den lyxiga känslan ni vill ha. Alla dessa aktiviteter och ännu mer hittar du i denna kategori.

Aktiviteter inom Mat & Dryck

Jämför aktiviteter
Dryckesprovningar i hela Sverige
Simon Axéll-Thoor

Med gedigen bakgrund och erfarenhet erbjuder Simon dryckesprovningar i Stockholm, Göteborg samt Malmö med omnejd.

Välj mellan:

  • Vinprovningar med olika tema
  • Champagneprovning m. sabrering
  • Provning med rom ifrån Karibien
  • Whiskyprovningar för alla nivåer
  • Ölprovningar med alla olika stilar
  • Cognac, Glögg samt brännvin
Läs mer
Rent a Chef
Prova på Home Cooking

Rent a Chef är Sveriges största företag som hyr ut professionella kockar. Hos Rent a Chef kan ni laga mat tillsammans, gå på en vinprovning eller prova på det mycket populära konceptet Home Cooking. Home Cooking passar bra för både företag och privatpersoner.

Läs mer