Visa aktivitet.se som: Mobil
Visar 1-20 av 52 träffar
Visar 1-20 av 52 träffar

Det finns många olika roliga aktiviteter att hitta på i Örebro. Oavsett om ni är en grupp vänner, kollegor eller om du ska anordna en fest eller företagsevent, finns det något som passar. För de friluftstörstande kan en fisketur passa, för de äventyrslystna är det kanske lådbilsrally som är det rätta valet. Allt beror på vilken sammansättning er grupp har, era förutsättningar och tillfället.  

Aktiviteter för möhippor och svensexor i Örebro

Ska du skicka iväg en kompis på ett sista äventyr innan de knyter ihop säcken? Då är en svensexa eller möhippa på sin plats. Anordna en rolig dag som brudgummen eller bruden sent kommer glömma. Gå på skattjakt och testa geocaching tillsammans, eller varför inte anordna en helkväll i köket där ni lagar och äter god mat tillsammans med hjälp av en professionell kock. För de mer stillsamma finns det chokladprovningar, för de törstiga finns det champagne- och ölprovningar.

Det viktigaste under dagen är att du tänker på bruden och brudgummen och funderar ut vad dem skulle tycka vara roligt. Gillar dem äventyr? Starta dagen med en helikoptertur. Är de riktigt vetgiriga? Varför inte upptäcka nya sidor av Örebro under en stadsvandring? Hör skräckhistorier om hur det var att sitta i fängelsehålorna på Örebro Slott. Eller lär dig varför staden en gång i tiden var känd som Kex- och skosta´n.

Aktiviteter för kick-off, företagseventet eller teambuilding

Är du en lokal Örebroföretagare och vill anordna ett event för dina kollegor eller kunder? Då har du hamnat helt rätt. Här hittar du fartfyllda och spännande aktiviteter som svetsar samman teamet. Du hittar även trevliga och inspirerande aktiviteter om du är ute efter ett lugnare event. En företagsaktivitet kan ge liv åt en insomnad kundrelation. Under aktiviteten bygger ni starkare band och närmare relationer med era kunder.

Ska du anordna en kickoff för ett nytt projekt eller en ny termin? Då finns det flera olika aktiviteter som kan vara roliga att hitta på tillsammans. Varför inte styra ihop en femkamp och tävla mot varandra, eller ta fram era inre konstnärer under en målaraktivitet? Det är bara fantasin som sätter gränser på vilka roliga upplevelser man kan ha i Örebro.

Ännu fler tips på företagsaktiviteter

Jämför aktiviteter
Mordmysterium
Deckargåta med middag

Upplev en kväll i sann deckaranda tillsammans med dina vänner eller arbetskamrater samtidigt som ni äter en god middag. Alla deltagare får en roll med sina egna ledtrådar och uppdrag som ska utföras under middagen. Vem är mördaren? Vem kan man lita på?

Vi erbjuder mordmysterium över hela Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är ett nytt spännande koncept att lösa ett mordmysterium genom diskussion och improvisation.

Läs mer
Moderna utomhusaktiviteter
Xnote

Xnote erbjuder engagerande utomhus-aktiviteter som är baserade på modern, mobil teknologi. Vi skapar kompletta, attraktiva aktiviteter för er som ni sedan enkelt genomför själva vilket ger en låg kostnad. 

Läs mer