Aktiviteter för svensexa i Göteborg

Lyckad svensexa med brudgummen i fokus

Är det dags att planera en svensexa? Här finns massor av roliga aktiviteter och spännande upplevelser för dig som planerar en svensexa i Göteborg – oavsett om ni vill göra något kreativt, fartfyllt eller avslappnat kan ni hitta det här!
Visar 1-20 av 25 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 25 träffar
1
2

Aktiviteter till en svensexa i Göteborg

Att planera en svensexa är ofta både kul och utmanande. Utmaningen ligger i att skapa en dag som känns väl genomtänkt i allt från vilka aktiviteter som utförs till hur väl anpassat det är för personen som ska gifta sig. I listan ovan har vi samlat flera olika arrangörer som anordnar aktiviteter för svensexor i Göteborg.

Letar du tips på aktiviteter till svensexan? Då har du kommit rätt. Först och främst: det kanske säger sig självt, men tänk på vem som står i fokus för svensexan och se till att anpassa aktiviteterna efter denne. Svensexan kommer bli en upplevelse och ett härligt minne för alla som deltar, men den som gifter sig bör ha huvudfokuset så välj aktivitet efter vad ni tror skulle vara mest uppskattat.

Är det en person som gillar fartfyllda aktiviteter där adrenalinet flödar, någon som är musikalisk, någon som gärna gör något kreativt eller någon som hellre tar det lugnt? I Göteborg finns flera olika alternativ för att ordna den perfekta svensexan. Många arrangörer erbjuder skräddarsydda alternativ så att ni kan planera ett upplägg helt efter era önskemål.

Tips på aktiviteter till svensexan

När det är dags att planera en svensexa är det egentligen bara fantasin som sätter gränser. För att göra dagen minnesvärd har vi samlat tips på populära aktiviteter som passar perfekt till en svensexa i Göteborg.

Ölprovning

Ett populärt inslag till svensexan kan vara att gå på ölprovning. I Göteborg finns det flera arrangörer som anordnar ölprovningar. Varför inte avrunda en annan aktivitet med en ölprovning, eller ha en ölprovning som start på kvällen? Det roliga med en ölprovning är att den går att anpassa helt efter era förkunskaper. Ser ni er som riktiga ölnördar eller är ni nybörjare? Det spelar ingen roll! De flesta arrangörer kan se till att skräddarsy ett upplägg som passar er nivå.

» Ölprovning Göteborg

Svensexa ute i naturen

Bastu är kanske inte det första en tänker på när det är dags att planera svensexan, men det kan mycket väl vara ett uppskattat inslag som en början på dagen eller en heldagsaktivitet. I Göteborg finns flera alternativ för er som vill tillbringa en del av svensexan i en bastu. Börja dagen med en avkopplande stund i bastun med ett uppfriskande dopp, kör en heldagsaktivitet med bastu och vattensport eller avrunda dagen i den härliga värmen. 

» Bastu i Göteborg

Letar du efter något annat? Här finns flera populära aktiviteter som kan hjälpa att förgylla er dag!

» Jakt & skytte

» Spa & behandlingar

» Matlagningsaktivitet

» Båt & skärgård

» Kreativt skapande

Jämför aktiviteter
Rent a Chef
Prova på Home Cooking

Rent a Chef är Sveriges största företag som hyr ut professionella kockar. Hos Rent a Chef kan ni laga mat tillsammans, gå på en vinprovning eller prova på det mycket populära konceptet Home Cooking. Home Cooking passar bra för både företag och privatpersoner.

Läs mer
Dryckesprovningar i hela Sverige
Simon Axéll-Thoor

Med gedigen bakgrund och erfarenhet erbjuder Simon dryckesprovningar i Stockholm, Göteborg samt Malmö med omnejd.

Välj mellan:

  • Vinprovningar med olika tema
  • Champagneprovning m. sabrering
  • Provning med rom ifrån Karibien
  • Whiskyprovningar för alla nivåer
  • Ölprovningar med alla olika stilar
  • Cognac, Glögg samt brännvin
Läs mer
Mordmysterium
Deckargåta med middag

Upplev en kväll i sann deckaranda tillsammans med dina vänner eller arbetskamrater samtidigt som ni äter en god middag. Alla deltagare får en roll med sina egna ledtrådar och uppdrag som ska utföras under middagen. Vem är mördaren? Vem kan man lita på?

Vi erbjuder mordmysterium över hela Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är ett nytt spännande koncept att lösa ett mordmysterium genom diskussion och improvisation.

Läs mer