Svensexa Stockholm

Planera svensexa i huvudstaden

Hitta roliga aktiviteter till svensexan i Sveriges mest gedigna storstadsmiljö. Här hittar du ett stort utbud av varierande aktiviteter med den blivande brudgummen i Stockholm!
Visar 1-20 av 35 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 35 träffar
1
2

Att ha svensexan i Stockholm erbjuder många möjligheter. Om du vill planera en svensexa med en variation av aktiviteter är Stockholm den rätta platsen att börja på. Här kan svensexan inkludera allt från lugnare aktiviteter som målarträffar och vinprovning till mer fartfyllda upptåg som höghöjdsbana, Pole Dancing eller Escape room.

Aktiviteterna på svensexan varierar ofta mellan dags- och kvällsaktiviteter. I Stockholm kan du hitta alla möjliga olika miljöer och aktiviteter som ni kan ta er till inom stadens gränser, utan att behöva lägga tid på långa transporter.

Dagsaktiviteter för svensexa i Stockholm

På dagen brukar svensexan innehålla roliga lekar, frågesporter, utmaningar och utklädnad för brudgummen. Varför inte ta er ut på stan och dra igång ett klurigt uppdrag, eller ta svensexan till nästa nivå och upplev en zombieapokalyps? Kanske vill ni passa på att skapa något ni kan behålla som minne – då kan ni boka in en aktivitet som måleri, drejning, skulptur eller origami. Perfekt för den kreativa brudgummen, eller bara en rolig prova på-aktivitet!

Uppdrag och rollspel

Kreativt skapande

Kvällsaktiviteter för svensexa i Stockholm

I Stockholm finns ett stort utbud av hotell och restauranger där svensexegänget kan spendera middagar och övernattningar. En god middag är en självklarhet efter en lång dag på stan. Testa att laga en middag tillsammans eller varva med en öl- eller konjaksprovning. Om ni planerar en lugnare kväll passar det perfekt att skämma bort brudgummen med en massage och spa. För en mer fartfylld kvällsaktivitet så är väl inget mer passande än en sväng på dansgolvet!

Mat och dryck

Spa och behandlingar

Dans

Jämför aktiviteter
Dryckesprovningar i hela Sverige
Simon Axéll-Thoor

Med gedigen bakgrund och erfarenhet erbjuder Simon dryckesprovningar i Stockholm, Göteborg samt Malmö med omnejd.

Välj mellan:

  • Vinprovningar med olika tema
  • Champagneprovning m. sabrering
  • Provning med rom ifrån Karibien
  • Whiskyprovningar för alla nivåer
  • Ölprovningar med alla olika stilar
  • Cognac, Glögg samt brännvin
Läs mer
Rent a Chef
Prova på Home Cooking

Rent a Chef är Sveriges största företag som hyr ut professionella kockar. Hos Rent a Chef kan ni laga mat tillsammans, gå på en vinprovning eller prova på det mycket populära konceptet Home Cooking. Home Cooking passar bra för både företag och privatpersoner.

Läs mer