Visa aktivitet.se som: Mobil

Kick-off

AVEQIA
Göteborg, Stockholm
4,5 timmar

Beskrivning

Kick-off – En bra start på säsongen!

Självklart behöver alla team en bra start på säsongen. Vad passar då bättre än att inspireras av att samarbeta kring skapandet av fantastisk mat tillsammans med AVEQIAs duktiga kockar?

Aktiv matlagning, där er grupp delas upp i lag som lagar olika rätter, är den perfekta teambuildingen och energigivaren när ni vill starta upp säsongen, ett nytt team eller kanske ett viktigt projekt. Övningen bygger på ett gott samarbete och visar verkligen hur viktig alla och envars insats är för slutresultatet. Den fantastiska avsmakningsmeny deltagarna får laga tillsammans blir en fin avslutning eller kanske ett inspirerande avbrott på dagen. Vi kan arrangera både lunch- och middagskick-offer och tillsammans med våra unika lokaler för möten och konferenser gör det oss till en komplett leverantör för er kick-off.

Fyll i formuläret eller ring oss så tar vi fram förslag på en kick-off som matchar era önskemål.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill veta mer om Kick-off. Det är gratis och inte bindande!

AVEQIA

AVEQIA

AVEQIAs konceptet Aktiv Matlagning är specifikt framtaget för att skapa ett avslappnat och naturligt sätt att lära känna varandra, umgås och stärka relationerna. En perfekt aktivitet för en intern konferens, kundaktivitet eller varför inte den privata festen? Aktiv Matlagning är...


Läs mer och visa alla aktiviteter med AVEQIA

Kontaktuppgifter till AVEQIA

AVEQIA

Tulegatan 11
113 53 Stockholm

 Visa telefonnummer
aveqia.com


Intresseanmälan

För att få mer information om Kick-off, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Recensioner
Det finns inga recensioner för Kick-off

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Aveqia
Aktiv matlagning för företag

AVEQIA är en mötesplats för företag, deras kunder, partners eller kollegor. Konceptet Aktiv Matlagning är specifikt framtaget för att skapa ett avslappnat och naturligt sätt att lära känna varandra och stärka relationerna. Välj Aktiv Matlagning som egen aktivitet eller kombinera ett besök hos oss med en konferens, kick-off, teambuilding eller annan aktivitet.

Läs mer