Visar 1-20 av 45 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 45 träffar
1
2
3

Mer om distansaktiviteter

Digitala teambuildingaktiviteter har blossat upp ordentligt den senaste tiden. En aktivitet som genomförs på distans kan ge er ett värdefullt miljöombyte utan att ni behöver resa någonstans. Ni genomför aktiviteten i grupp, individuellt eller kanske utomhus. För en stund får ni tillsammans delta i en aktivitet som svetsar teamet och filar på ert samarbete, samtidigt som ni har väldigt kul tillsammans! 

Välj en aktivitet där ni får lösa en fiktiv mordgåta, ett spännande quiz eller en digital resa runt jorden med tillhörande uppdrag – här finns en rad aktiviteter att välja på utan någon geografisk begränsning. Gemensamt för de flesta digitala aktiviteterna är att de är roliga, inspirerande och engagerande. Du kan upptäcka nya sidor hos både dig själv, dina kollegor och vänner när ni löser problem tillsammans. Därför är digitala aktiviteter en oslagbar form av umgänge!

Uppdrag och utmaningar

Det finns olika former av aktiviteter som kan genomföras på distans. Vissa spelas hemifrån genom en app, andra sänder live från en studio och så finns det de som genomförs utomhus med hjälp av era telefoner. Välj en samarbetsövning som sätter både dig och dina kollegor prov, ta med vännerna på ett stadsuppdrag tillsammans utomhus och lös uppdrag på tid eller delta i en frågesport eller ett klurigt quiz på möhippan eller svensexan. De flesta arrangörer kan skräddarsy ett upplägg med olika lekar och uppdrag efter just era önskemål.

Vem kan genomföra en aktivitet på distans?

Digitala aktiviteter passar bra som programpunkt vid till exempel en digital konferens, kick off eller varför inte möhippan eller svensexan? Du kan även samla kompisgänget för ett digitalt quiz eller för att lösa en klurig mordgåta tillsammans. Det är bara er fantasi som sätter gränserna! 

Exempel på digitala aktiviteter

Digitala uppdrag – hur bra kan ni samarbeta på distans?

Samla kollegorna eller vännerna till en aktivitet som kan genomföras helt online. Beroende på hur många ni är spelar ni antingen i lag eller individuellt. Ni träffas digitalt och möter er eventledare som guidar er genom aktiviteten. Ni får lösa olika slags uppdrag och lösa problem med syftet att interagera och ha kul med varandra. 

Digital frågesport – testa kunskaperna i grupp

Ses online under lättsamma former med ett digitalt quiz! Ni kan spela i lag eller individuellt men syftet är att ni ska ha kul, få en känsla av sammanhållning och att få igång tävlingsandan tillsammans. Ni möter en tävlingsledare som tar er igenom hela quizet så att ni får fokusera på att ha kul!

Jämför aktiviteter
Rent a Chef
Prova på Home Cooking

Rent a Chef är Sveriges största företag som hyr ut professionella kockar. Hos Rent a Chef kan ni laga mat tillsammans, gå på en vinprovning eller prova på det mycket populära konceptet Home Cooking. Home Cooking passar bra för både företag och privatpersoner.

Läs mer
Mordmysterium
Deckargåta med middag

Upplev en kväll i sann deckaranda tillsammans med dina vänner eller arbetskamrater samtidigt som ni äter en god middag. Alla deltagare får en roll med sina egna ledtrådar och uppdrag som ska utföras under middagen. Vem är mördaren? Vem kan man lita på?

Vi erbjuder mordmysterium över hela Sverige med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Det är ett nytt spännande koncept att lösa ett mordmysterium genom diskussion och improvisation.

Läs mer