Aktiviteter för svensexa

Med den blivande brudgummen i fokus

Planerar du en svensexa? Då har du kommit rätt! Här hittar du roliga aktiviteter som passar den blivande brudgummen. Svensexor brukar innehålla roliga och fartfyllda aktiviteter. Hitta en aktivitet som passar er.
Visar 1-20 av 52 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 52 träffar
1
2
3

Mer om svensexor

Svensexor innehåller roliga, fartfyllda, pinsamma och annorlunda aktiviteter där personen som gifta sig står i fokus. Det finns många arrangörer som anordnar skräddarsydda aktiviteter för din svensexa. Svensexor kan innehålla en eller flera aktiviteter som går att kombinera bland olika arrangörer. Vill du veta mer om hur olika aktiviteter kan anpassas efter dina planer så ber vi dig kontakta arrangörerna som du ser i listan här ovan och skicka dem en intresseanmälan.

Aktiviteter till svensexa

Aktiviteter under en svensexa är ofta fartfyllda och skiljer sig från andra aktiviteter som man har varit med om. En svensexa ska vara fylld av överraskningar och sätta den blivande brudgummen i fokus innan det är dags för honom att gifta sig. Under en svensexa blir personen ifråga utsatt för de diverse utmaningar som ska genomförs genom att arrangera olika aktiviteter. Vanliga aktiviteter under en svensexa kan till exempel vara lerduveskytte, paintball, folkrace och andra sportevenemang. Självklart blir svensexan inte bara upplevelse för han som ska gifta sig, utan även något som alla medverkande kommer att minnas och prata om.

Jämför aktiviteter
Rent a Chef
Prova på Home Cooking

Rent a Chef är Sveriges största företag som hyr ut professionella kockar. Hos Rent a Chef kan ni laga mat tillsammans, gå på en vinprovning eller prova på det mycket populära konceptet Home Cooking. Home Cooking passar bra för både företag och privatpersoner.

Läs mer
Catch & Relax
Fiska och njut!

Fiskeäventyr med Catch & Relax blir ett minne för livet. Upplev härligt fiske och vacker natur tillsammans med dina vänner eller kollegor. Tillsammans med vana fiskeguider och bra utrustning kommer ni få en upplevelse som ni sent glömmer!

Läs mer