Jämför aktiviteter för teambuilding

Lös uppgiften - tillsammans. Vill du testa gränserna med ditt team? Eller öka tilliten  och låta gruppen se och arbeta med varandra i en ny kontext? En aktivitet som bygger på teambuilding kommer stärka din grupp. Nedan hittar du mängder med teambuildingaktiviteter!
Filtrera efter
Kategori
Plats
Visa alla filter
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar aktiviteter i sökresultatet.
Visar 1-20 av 146 träffar
1
2
3
4
...
8
Annonser

Populära kategorier

Populära platser

Reportage inom

Mer om Jämför aktiviteter för teambuilding

Varför är teambuilding viktigt? 

Vill du se ditt team ta sig an nya och annorlunda utmaningar? Då är teambuilding något för er! Det finns stora fördelar med att byta ut vardagen med att gå ihop och genomföra en aktivitet tillsammans. Teambuilding har under lång tid varit ett hett ämne för forskning där fördelar och nackdelar försöker redas ut. Att vara en del av en utmanande aktivitet och tillsammans med sitt team testa på nya utmaningar där var och en får olika uppgifter men tillsammans ska komma fram till lösningen, har en stor positiv effekt enligt forskningen.

En lyckad teambuilding handlar mycket om att genomföra något roligt tillsammans. Fler positiva fördelar med att genomföra en aktivitet tillsammans är att individer i gruppen känner en starkare samhörighet och att arbetseffektiviteten kan byggas och stärkas. En grupp som känner varandra kan enklare kommunicera och skapa resultat. En grupp som är medveten om varandras styrkor och brister kan enklare komma ihop som en enhet, komplettera varandra och skapa fantastiska resultat. 

Vilken teambuilding ska jag välja?

Det finns idag flera olika aktörer som erbjuder aktiviteter som riktar in sig mot teambuilding och syftar till att svetsa samman gruppen. Idag kan du välja mellan att vistas ute i naturen, lösa gåtor, laga mat och hitta pulshöjare som innehåller RIB-båt och hetsiga poängjakter. Idag finns även digitala aktiviteter med inriktning på teambuilding och arrangörer som skräddarsyr upplägget efter era preferenser. 

Vem är målgruppen?

Du väljer själv om du vill involvera dina arbetskamrater eller om du vill testa på att utföra någon av aktiviteterna med ditt privata umgänge. Oavsett vad du väljer så finner du flera olika alternativ. En populär aktivitet är den musikaliska teambuildingen som passar både för företag och ditt egna umgänge. Här får ni testa skapa en låt under en timmes övning. Själva låten kanske inte är det viktiga, utan hur ni samarbetar och delegerar ansvaret för att kunna framföra en nyskapad låt. Musikskapandet är en typisk teambuilding som handlar om att ha kul med varandra och våga testa nya saker i livet. 

För dig som söker teambuilding som ska stärka en grupp för att i sin tur leda till bättre prestationer på arbetsplatsen hittar mängder med arrangörer som skräddarsyr dina önskemål. Ett inte ovanligt koncept är när lekfullhet blandas med kreativitet och samarbete, där aktiviteten inte går ut på att lösa uppgiften snabbast utan på bästa sätt. Ett lika vanligt koncept handlar om att under tidspress finna lösningar. Den typen av koncept ställer saker och ting på sin spets och ni lära känna varandra ännu bättre. Hitta er aktivitet redan idag! 

Källa: idrottsforskning.se