
Beskrivning
After work med nybakt pizza – kan det bli mycket bättre? Jag har med gasdrivna pizzaugnar och dukar upp alla goda ingredienser. Vi har en kort intro där jag visar hur man trycket ut degen och vilken fyllning som gör den godaste pizzan.
Sen bakar vi pizzan i den 400 grader varma pizzaugnen, det tar bara 2 minuter – precis som i en riktig italiensk pizzaugn. Vi testar både vanliga pizzor och efterrättspizzor med päron, mögelost, nötter och annat gott. Jag kommer till er arbetsplats eller en annan plats som passar just er.
Tid för event: 2-3 timmar
Målgrupp
Denna aktivitet kan bokas av företag, föreningar eller en grupp privatpersoner - exempelvis till en födelsedag eller möhippa/svensexa. För privatpersoner är moms inkluderat i priset.
Kursens ledare
Eric Tornblad, friluftskock
Intresseanmälan
Mat & Uteliv

Mat & Uteliv drivs av Eric Tornblad – författare till flera friluftskokböcker (Torka mat, Fjällmat, Eldmat) och med mer än 25 års erfarenhet av friluftsliv. Eric skapar upplevelser genom workshops utomhus samt föreläsningar och utbildning online....
Kontaktuppgifter till Mat & Uteliv
Mat & Uteliv
För att få mer information om Gör din egen pizza i en pizzaugn - perfekt som After work, fyll i följande uppgifter:
Hitta en aktivitet som passar er
Gör en intresseanmälan
Arrangören kontaktar er med mer information