Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av Aktiviteket by Active Minds AB

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 87 recensioner.

S.G
(5)
Roligt, klurigt och bra för att öka sammarbetsförmågan!
Beställare, Trans Auto
(5)
Vi använde oss av Active Minds under vårt 50-års jubileum 2018 på Gotland. Deltagarna var från 23 till 75 år och aktiviteten var minst sagt uppskattad av hela spannet. Vår “spelledare” Tobias från Active Minds var otroligt engagerad och ledde oss väl igenom aktiviteten, var ute på spelplanen och pratade med lagen under hela aktiviteten. Vi mixad...
Visa hela
Johanna
(5)
Stort tack för ert engagemang och leverans av Escape room under vår kunddag, blev stor succé och låt oss hoppas kunna göra det snart igen!
Business Sweden
(5)
Tack så mycket för igår, och tack för filerna vi fick. Det var väldigt kul och vi får tacka för en bra aktivitet.
Kalle
(5)
“Vilket engagemang! Stort tack för Escape room i Göteborg - det här gör vi om i Stockholm på onsdag!”
Catrin Zai, Diamond Power
(5)
Proffsigt, tydligt, väl fungerande utan frågetecken och väldigt roligt för deltagarna!
Anna Eriksson
(5)
Vi var ute på Sandhamn Seglarhotell och genomförde Music Challenge som middagsaktivitet! Det blev oerhört lyckat med engagerade och dansande deltagare! Rekommenderas starkt!
Tidsam
(5)
Stort tack för en grym leverans som vanligt! Återigen, tack för bra jobb! Alla är supernöjda med kvällen!
Ängelholms kommun
(5)
Super kul aktivitet som alla kan vara med på. Roligt att man själv kan vara med att "bygga" upp spelet. Vi spelade ca 1,5 tim det var en helt perfekt speltid. Trevligt och proffsigt bemötande. Rekommenderar detta starkt.
Varsego
(5)
Alla verkade väldigt nöjda över hela dagen och hade haft kul under aktiviteten! Vi är supernöjda! Och tack så jättemycket för allt fix och planerande! Hoppas vi ses igen och jag ska tipsa andra om det vi gjorde. Det var väldigt roligt!
Emil
(5)
Fantastisk upplevelse - skulle rekommendera detta till alla!
Emilie
(5)
Väldigt proffsiga, trevliga och serviceminded. Aktiviteten var rolig och utmanande. Uppskattad av alla medarbetare och alla kunde delta efter egen förmåga.
SS&C Advent - L. Woods
(5)
The team activity was brilliant – Thank you for putting it together! They all appeared to have loved it and we got to the final venue on time J It was really high energy and team loved it!
Axel Johnson
(5)
Stort tack Aktiviteket! Vi är otroligt nöjda med genomförandet under vårt julmingel! Vilket engagemang bland personalen!
Niam
(5)
Hej och stort tack för aktiviteten i torsdags. Det var första gången vi hade en liknande aktivitet och alla tyckte det var mycket lyckat.
MFT
(5)
Allt gick jättebra! Alla hade superroligt! Stort tack! Vinnarna stoltserar med sina pokaler här på kontoret.
Tullverket
(5)
Tack så jätte mycket! Upplägget passade oss perfekt under middagen. Väldigt bra variation på frågorna som var skapade till varje resmål!
Malin
(5)
Väldigt välorganiserad och trevlig
Monica
(5)
Anlitat ert företag i tre år, olika teamaktiviteter. Välorganiserat, uppluftande och fyller helt och hållet de behöv jag har haft för min medarbetargrupp. En kontakt -sen är ansvaret ert (dvs efter att ni fått input vad jag behöver), så bra. Tack, för i år igen. Jag återkommer garanterat.
HR-Chefen
(5)
Haha - vilket engagemang teamen visade och vad vi hade roligt! Tack för allt...
Trans-Auto
(5)
Vi använde oss av Aktiviteket AB och deras aktivitet Get the Point under vårt 50 jubileum 2018 på Gotland. Deltagarna var från 23 till 75 år och aktiviteten var minst sagt uppskattad av hela spannet. Vår "spelledare" Tobias var otroligt engagerad och ledde oss väl igenom aktiviteten, var ute på spelplanen och pratade med lagen under hela aktiv...
Visa hela
Malibu & Kahlua
(5)
Funkade som alltid med er och era aktiviteter, jättebra! Vi är jättenöjda.
Swedish Match
(5)
Älskade Escape Games som ni anordnade för oss under vår konferensresa till Hvar
Electra
(5)
Superbra arrangemang och navigeringsbiten gav verkligen en extra effekt till RIB-turen!
Sony Music
(5)
Vill återigen tacka för förra veckan. Så proffsigt styrt och alla tyckte det var så roligt! Hoppas att vi kan hitta på något roligt snart igen!
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information