Visa aktivitet.se som: Mobil

Recensioner av Escape Stories

Snittbetyg: 5

Baseras på 20 recensioner.

Fanny Andersson
(5)
Har aldrig testat Escape Rooms förut, men vi provade på utomhusspelet - Da Vinci, oj vad kul det var! Kontakten man har med game masters under tiden man springer runt i stan gör at tman känner sig som att man är mitt i en film! Så kul!
Per-Erik P
(5)
Riktigt bra koncept där vi fick gnugga keniknölarna och samarbeta. Rekommenderas! Dessutom vänlig och trevlig personal!
Crister Wolf
(5)
Vi gjorde detta som en teambuildingaktivitet med jobbet. Svårt, men inte omöjligt. Alla får verkligen vara med och bidra. Rolig utmaning samt väldigt duktig personal!
Natalie L
(5)
Kan verkligen starkt rekommendera detta både till kompisgänget som vill testa sina hjärnkunskaper, men även också till arbetskollegorna som vill ut på en rolig aktivitet som på ett roligt men också bra sätt sätter samarbetsförmågan på test. Var här med vår avdelning på jobbet och alla uppskattade aktiviteten samtidigt som jag fick chans att stä...
Visa hela
Tova
(5)
Här får du verkligen öva på det som svetsar samman ett team dvs samarbeta, tänka helt nytt och prova dessa nya lösningar! Otroligt trevlig personal dessutom
Linnea P
(5)
Kört alla 3 rum på denna escaperoom anläggning och alltid vart supernöjd! Lokalerna är jättefina, alla pussel är kluriga och deras ledtrådssystem gör att man inte känner att man är inne i ett spel, som jag känner att jag inte gjort i andra anläggningar. Skulle lätt besöka igen ifall dom någon gång byter ut sina spel! 11/10 stjärnor!
Sofia Ö
(5)
Så oerhört rolig upplevelse! Aldrig skrattat så mycket! Så värt ett besök här, detta kommer absolut testas igen!
Stefan Kristersson
(5)
Fick ett ypperligt bemötande och blev föredömligt omhändertagna. Hela upplevelsen blev mycket positiv. Det var klurigt och ibland riktigt svårt, men det finns möjlighet till support och komma vidare. Trots att vi bara var 3 och aldrig gjort sådant här tidigare, kunde vi med lite support här och där, ta oss bara några minuter från mål. Adrenaline...
Visa hela
Carola B
(5)
En kul utmaning! Dedikerad personal. Vi var fem som samarbetade och det funkade bra. Klurigare än väntat så alla behövdes.
Naha S
(5)
Har nu testat alla tre rum på escape stories. Hands down sthlms bästa(har testat 2 andra escape room i Stockholm). Alla tre rum är väl genomtänkt och riktigt kluriga. Riktigt pulshöjande!! Otroligt bra service av personalen, så proffsiga och hjälpsamma. Önskade ni hade fler än 3 rum . En kul grej för både familj, vänner och kollegor. Har ni i...
Visa hela
Madeleine M
(5)
Vi körde ”the break out” och det var SÅ roligt! Klarade oss med 3 sekunder kvar. Personalen är otroligt trevlig och professionell. Vi hade en fantastisk upplevelse och gick därifrån med ett stort leende på läpparna allihop. Rekommenderar alla att göra det här!
Zandra Ö
(5)
Jag och mina medarbetare spelade The Cover Up och klarade uppdraget med 2 minuters marginal. Puh! Så roligt, så klurigt! Rekommenderas varmt. Proffesionellt bemötande från personalen. Alla rätt!!
Helén W
(5)
Var inte lätt, genialiska klurigheter! Perfekt teambuildning vilket vi var på som frivillig resursgrup för vår kommun, FRG Sollentuna. Lära sig att samarbeta och jobba metodiskt. Stort tack!
Alexandra Stensson
(5)
Var där med 4 kompisar och körde ”the break in” (tror jag det hette) och hade SÅÅÅÅÅÅ kul! Grymt bra rum, svårt men ändå överkomligt och grym service. Rekommenderar starkt!
Maria Li
(5)
Vi firade möhippa och körde således 3 rum samtidigt (3 lag). Riktigt kul upplevelse, väldigt svårt men med fina ledtrådar (som ej var för uppenbara) lyckades vi. Rekommenderas varmt om man vill öva teamkänsla och samarbete och även ha en rolig stund samtidigt 10/10 poäng :).
Lisa Ridling
(5)
Superrolig aktivitet som tar plats utomhus och tar verkligen fram allas tävlingsinstinkt. Vi var 30 personer som i olika lag kunde göra detta samtidigt och alla var verkligen supernöjda. Rekommenderas!
Tommy Olsen
(5)
The Last Manuscript: Ett välgjort, underhållande och lagom svårt escape room! Perfekt läge nära T-centralen och bra restauranger. Trevlig personal. Nödutgångar var väl uppskyltade vilket är ett plus.
Sofia
(5)
Ett av de bästa escape room- ställen vi varit på. Vi var ett gäng tjejer som var där en fredagkväll och det blev en toppenstart på kvällen. Det som stack ut var den otroligt trevliga personalen - rekommenderar starkt.
Jeanette Lundin
(5)
Vi bokade detta som teambuilding-aktvitet för jobbet, och det var mycket lyckat. Vi var 18 personer som delades upp i 3 lag, varje lag i sitt egna temasatta rum. Man hade sedan en timme på sig att ta sig ut ur rummen, vilket alla lag lyckades med -även om det var på håret för två! Alla som deltog var mycket positiva efteråt.
Jonas Andreasson
(5)
Första gången vi spelade Escape Rooms, det var verkligen en hit! Alla var engagerade och taggade på att klara av uppdragen. Vi kommer tillbaka!
Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information