Visa aktivitet.se som: Mobil

Sveriges Kockar - Matlagningsaktiviteter i hela Sverige

Sveriges KockarVälkommen till Sveriges Kockar - ett av de ledande företagen inom upplevelsebaserad matlagning och matevent. Vi är inte billigast på marknaden, men vi erbjuder den främsta personalen och är obevekligt lojala mot våra kunder. 

Våra drygt 100 medarbetare arbetar alltid för att överträffa dina förväntningar. Om du så ringer mitt i natten och vill ha Gordon Ramsey till företagsfesten samma vecka så ordnar Sveriges Kockar det. Vi arbetar efter devisen att det inte finns något som är omöjligt.

Kockar för alla tillfällen
Middagsbjudningar, teambuilding, kick-off, möhippor, svensexor, födelsedagar, eller storslagna bröllop. Oavsett vad för tillställning du planerar kommer maten att vara en central del av upplevelsen och något dina gäster kommer att minnas. Vare sig du ska ha en privat middagsbjudning eller ett större evenemang så kan Sveriges Kockar hjälpa dig. Vi är verksamma i hela landet, inte bara i storstäder som Stockholm, Göteborg och Malmö.

Tillsammans med erfarna projektledare, eventpersonal och några av Sveriges mest talangfulla kockar, vinkännare, bartenders och servispersonal erbjuder vi allt från privata middagar med privatkock till skräddarsydda helhetsevenemang. Oavsett behov kommer vi att skapa en minnesvärd upplevelse för dig och dina gäster. Du kan luta dig tillbaka och låta oss sköta allt från lokaler och menyplanering till inköp, tillagning och servering. Du vill ge dina gäster en upplevelse att minnas. Vi ger dig redskapen för att lyckas. Så låt oss ta ett äventyr tillsammans.

Välkomna!

» Mer information
För mer information om Sveriges Kockar eller deras aktiviteter, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla aktiviteter med Sveriges Kockar

Aktiviteter

Företag & Sällskap
Mat & dryck
Dryck- & vinprovning Ort Snittbetyg
Vin- och ostprovning Flera orter (6)
Mat- & chokladprovning
Matlagningsaktivitet TEMA DESSERT Flera orter (6)
Matlagning
3-rätters Aktiv Matlagning Flera orter (6)
3-rätters middag med privat kock Flera orter (6)
Föreläsning inom kost/hälsa, teambuilding eller ledarskap Flera orter (6)
Matlagning - privata event Flera orter (6)
Matlagning till bröllop Flera orter (6)
5,0 (1)
Matlagning till företagsevent Flera orter (5)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Sveriges Kockar och veta mer om deras aktiviteter.

Kontaktuppgifter

Sveriges Kockar

Korsgatan 24
411 16

 Visa telefonnummer
www.sverigeskockar.se


Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner.

Nöjd kund
(5)
Allt smakade fantastiskt gott! Trots att det lagades i ett vanligt privat kök, där man dessutom inte hittar något. Vi var supernöjda med vår middag. Stort tack : )
Anonym
(5)
Vi har haft ett fantastiskt sagobröllop!!! Andreas lagade en fantastisk middag och Bianca med personal var så trevliga och duktiga! Alla våra gäster var så imponerande! Allt har skötts så snyggt från er sida så vi rekommenderar gärna er i framtiden till alla vi känner!!!
Deltagare
(5)
En verklig höjdar-upplevelse. Kocken Gustav Trägårdh smälte in i tillställningen och var en del av festligheterna. Synd bara att maten tog slut – det var ju SÅ GOTT!!! Jag har varit mycket nöjd med löpande kommunikation och flexibiliteten från både Sveriges Kockar och som kocken själv. God kommunikation har möjliggjort en helt suverän tillhandah...
Visa hela
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Sveriges Kockar och få mer information, fyll i följande uppgifter:

Så fungerar det

Hitta en aktivitet som passar er


Gör en intresseanmälan


Arrangören kontaktar er med mer information

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.